Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

mam bardzo silne skurcze miesni lydki....

Polecane posty

Gość o jezu..

budze sie wnocy z krzykiem tak bardzo mnie boli. Przez kilka-kilkanascie sekund lapie mnie taki silny skurcz ze az plakac mi sie chce...i tak juz kilka razy mialam dzisiaj znowu...moze wie ktos czym to jest spowodowane?

Gość nie no ...
moze jestes za gruba ? Najlepiej isc do lekarza :) jesli sa to bardzo czeste skurcze ...

Gość o jezu..
heh, nie jestem gruba, zadnych wyczerpujacych sportow tez nie uprawiam...

Gość telemarketerka
brak magnezu może? mnie też kiedyś łapały skurcze-wiem co to znaczy.... wtedy musisz stope w dól sciagnąć...

Gość masz za
mało magnezu w organizmie, stad te skurcze:)

Mało magnezu potasu. Kup tabletki , winno po kilku dniach pomóc. Nie stosujesz czasem antykopncepcji hormonalnej?

Gość nie nie
Musisz łykac magnez i palce od stopy kierowac do góry nie w dół!!

Pewnie brak magnezu i potasu. Kup w aptece ASPARAGINIAN EXTRA ( 50 tab. kosztuje niecałe 6 zł ) Jeśli po paru dniach nie przejdzie - to koniecznie idź do lekarza. POWODZENIA...!

Gość o jezu..
dziekuje bardzo :) kupie sobie ten magnez :)

Gość Małgoorzata
dokładnie brak magnezu i potasu. W nocy taki skurcz to szok. Magnez ucieka "ze stresem". Popytaj w aptece. Jedne preparaty wchłaniają sie lepiej inne gorzej. Zapytaj p. magister.

Gość telemarketerka
z tymi palcami najwyrazniej nie byłam pewna;) zawsze jak mnie łapał skurcz to sie zastanawiałam czy w dól czy w góre...

Musujący magnez pomoże szybciej. Mięśnie trzeba rozciągnąć więc nie podkurczaj bo to bardziej boli. Też tak mam czasami i jak łapie mnie skurcz to zrywam się natychmiast na równe nogi i staję na palcach pomimo bólu. Czekoladę sobie zjedz jak nie masz pod ręką magnezu.

kup sobie magneB6 to jest magnez z witamina B6 masz za mało magnezu..

Mi lekarz przepisał Asparagin forte (potas i magnez), pomogło. Kosztuje grosze.

Gość już wszyscy Ci doradzili
ale ja dopisze też.Ja mam też całay czas ten problem.Jesli bedziesz łykać aspargin to według ulotki.Ja łykałam 2 dziennie i nic nie pomagało.Ja kupłam też sam potas,bo tu jego brakuje.Wybór należy do Ciebie.

Gość Jacekkur
Może to stres, zła dieta, złe obuwie, stres? Wszystko jest możliwe. Ja miałem skurcze jak się stresowałem więc postanowiłem trenować sport. Wyciszałem się, odreagowywałem, brałem też Chela Mag B6 i wszystko ustało. Nigdy nie wiadomo od czego są te skurcze, może też być, że brakuje Ci magnezu itd.

Gość Zosia M
U mnie było tak, jak pisze Jacek - niedobór magnezu. I mało tego, 2 suplementy które kupiłam i jadłam przez 1,5 miesiąca nic mi nie pomogły, a dolegliwości - skurcze łydek, po których ból utrzymywał się przez pół dnia, drgające powieki - w ogóle nie chciały ustąpić. Myślałam, że muszę po prostu więcej tego magnezu brać, ale jak zaczęłam przekraczać dawkę to mnie brzuch zaczął boleć. W necie dowiedziałam się, że nie każdy magnez się dobrze przyswaja, a najlepiej przyswajają się chelaty. Kupiłam ten Chela-mag b6 i biorę do teraz, bo pomógł bardzo szybko wyeliminować moje dolegliwości. :)

Gość gość
Oliwa magnezowa !!! Tylko i wyłącznie !!! Chelatowanie również zwiększa przyswajanie metali ciężkich !!!!

Gość gość
Uwaga !!! Przy doustnych minerałach w formie chelatu przyswaja sie w żołądku nie tylko magnez ale również związki chelatowe równocześnie zwiększają przyswajanie metali ciężkich !!! Zobacz na youtub filmik pt. Chelatacja dr Pokrywka Oraz Jego drugi filmik o magnezie Propaguje on stosowanie na skóre oliwy magnezowej. Poczytaj o niej. Jest tania i bez skutkow ubocznych