Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orwel_ka

Od rana mam dobry humor, bo...............

Polecane posty

wysłuchawszy tego co wczoraj w godzinach wieczornych plotła w tv , a dzisiaj od rana w radio plecie ciemnowłosa Nelly Rokita, poczułam się jak ktoś wyjątkowy :) mianowicie poczułam się jak blondynka, czyli kobieta o której odtąd już nikt nie powie, że jest głupia bo blondynka :) ponieważ teraz można spokojnie wprowadzać do słownika pojęć współczesnych określenie głupia bo szatynka :) - o ile dobrze rozpoznałam jej kolor włosów :O - i tworzyć kawały czyli dowcipy o szatynkach promujących kobiety :O:O:O naprawdę żenująca, z jędzowatym głosem i wschodnim akcentem istota, która nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że właśnie stała sie narzędziem w rękach kaczorów :O

Gość Nelly Rokita
:P

Gość sama jestes zenujaca jedza
w dodatku raszpla z ciebie taka ze mozesz robic za stracha na wroble:o

Gość to nie tak_
To obrażony na Platformę Rokita ustami własnej małżonki próbuje mówic co mu leży na wątrobie :O Sam nie miał na tyle odwagi aby wprost powiedzieć o co mu chodzi i co ma do zarzycenia po-wcom, więc wybrał wariant taki, że to on jako rasowy polityk- za którego sie przecież uważa :O- odejdzie z klasą- cokolwiek to znaczy - resztę zrobi za niego jego własna żona :O

taaaa.... nielojalna, trzepiaca od rzeczy na lewo i prawo kretynka, do ktorej nawet nie dociera, co wlasnie zrobila godzac sie na to stanowisko. do tego wyzej - moze gdybys troszeczke wiecej wiedzial o jej mezu, jego karierze politycznej stwierdzilbys, ze wszyscy go mogli pocalowac w dupe, bo bez niego PO ani rusz. tymbardziej, ze wczoraj rano osiagnal to, na czym mu zalezalo a o czym mowilo sie od tygodnia. jednym slowem - tylko w polsce mogl sie zdarzyc taki teatr.

Gość to nie tak_
Uważam, że chce osiągnąc, a nie już osiągnął - wybrał tylko nieciekawą formę :O

Gość dlaczego tak jest

Gość ta nelly jest jakas potworna
kretynka nie przepadam za platforma ale nie rozumiem jak tak inteligentny czlowiek jak rokita mogl ozenic sie z taka debilka:O to ostatecznie przekonalo mnie do glosowania na lid a nie po

Gość marcysiankaaa
kretynka? Kiedyś oglądałam ja w Rozmowach w toku i odebrałam ją , jako babkę , która wali prawdę miedzy oczy. Politykę od dawna mam w doopie, więc nie znam szczegółów, tylko jakieś skrawki.

Gość kuźwa dlaczego piszecie
że Rokita Jan jest inteligentny? :O Czy łysina ma świadczyć o mądrości? :O A żona jego, no cóż głupich sie nie sieje, oni jak zielsko sami się rodzą :O

Gość Cesarz Jósef
Problem w tym, że takie "zielsko" jak Nelly Rokita znowu zostało przeflancowane ze wschodu. Juz raz mieliśmy kłopot z tym "barszczem kogoś-tam", a teraz jeszcze gorzej! Skąd Rokita, w końcu nie taki znowu głupi, wynalazł takie ruskie badziewie?

Gość Nelly to podobno Niemka
ale ze wschodnimi korzeniami :)