Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veet

doradźcie mi, bo nie wiem jak to zrobic...

Polecane posty

Gość veet

Otoz... kupilam jedwab;]. Nareszcie go znalazlam. I mam kilka pytań: Jak lepiej jest stosowac jedwab? Na mokre czy suche włosy? (zakładając, ze zawsze je suszę). Czy po pierwszym użyciu widać już jakieś efekty? I tak. Jutro muszę dobrze wyglądać... A więc jak mam użyć tego jedwabiu? Czy: Umyć dzis głowę, zastosować jedwab na mokre i wysuszyć? Lub: Umyć dziś głowę, nie suszyć jej (pozwolic samej wyschnąć) i jutro z rana nałożyc na włosy jedwab i podsuszyć... Jutro nie bede miala czasu z rana umyc glowy, wiec takie mam wyjscia. Jak myslicie, co wybrac, zeby wlosy lepiej wygladaly? I jakiego szamponu użyc? Dove jedwabista gładkość, czy lepiej Timotei z henną?

lepiej timotei, bo dove za bardzo obciazy Ci wlosy. Umyj wlosy, niech same wyschna a rano naloz jedwab i wymodeluj. Jedwab mozna stosowac na suche i mokre wlosy. Nie przesadz z iloscia!

Gość veet
Ok, dziękuję bardzo 🌻

Gość veet
slyszalam ze nalezy brac jedną kroplę na wlosy... Ja mam wlosy cienkie, za ramiona trochę, a nakladac jedwab bede od polowy wlosow, byle nie u nasady, bo bardzo mi sie przetluszczaja tam.

Gość bring bring
no właśnioe nie przesadź z ilością ja tak zrobiłam to się popryczałam musiałam na nowo myć głowę bo były tłuste :/ i godzina w plecy ;P

Gość veet
no czyli kropla wystarczy? czy za duzo na polowe cienkich wlosow?

Gość fkngk
Nalej maleńką kropelkę i dokładnie rozetrzyj w dłoniach tak żebyś widziała że są całe lśniące.Zacznij nakładanie od końców włosów