Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjre

robicie to w

Polecane posty

Gość hjre

prezewatywie czy bez?

Gość hjre
i pozwalasz mu konczyc w srodku?

Gość zawsze z
nie chce być ojcem...

Gość zawsze z
Za to marzę, aby zostać mamusią :)

Gość Malutka_dziewczynka_4
te co biora pigulki to maja niekochajacych ich partnerow. Moj facet nigdy by nie pozwolil zebym faszerowala organizm zbedna chemia. Poza tym pozniej rodza sie dzieci z wadami albo w ogole nie mozna zajsc w ciaze.

niestety sama prawda

Gość średnia jest
malutka dziewczynka---> ale ty głupia jesteś...jeszcze tego brakowało żeby mi facet zabraniał brać tabsy...a to że się chore dzieci rodzą to nie wina tabsów...tak samo jeśli nie można zajść w ciążę...no ale na coś najłatwiej zrzucić winę

Mój chłapak bardzo o mnie dba i decyduje nawet o tym, jaką bieliznę mogę nosić. Pozwala mi tylko na ciepłe bawełniane rewformy bo wie, że przeziębienia kobiece są bardzo niebezpieczne. Abym nie niszczyła sobie cery, nie pozwala mi się malować a żebym naturalnie oczyszczała macicę - zapładnia mnie co rok i dzięki temu rodzę tylko zdrowe dzieci:)

mowie tylko ze jesli chcialby dla ciebie dobrze, to nie pozwolilby faszerowac sie zbedna chemia. Zawsze to jest jakas ingerencja - nie mow ze to nie prawda. To zaburza naturalny stan kobiety.

Przecież to oczywiste, że każda kobieta, która chce zajść w ciążę zaczyna brać tabletki antykoncepcyjne i zachodzi w ciążę i rodzi chore dziecko. Ja urodziłam jedenaścioro i wszystkie są zdrowe:)

dziekuje podszywaczu zes uznal mnie za godną twego podszywu

Mój chłopak nie pozwala mi nawet brać witaminy C, że nie wspomnę już o szczepieniach dzieci. Jest wielkim przeciwnikiem ingerowania w organizm:)

Gość mikimouse4567
hehehehhehe dobre:)

Wogóle na niewiele mi pozwala, ale mogę na przykład: prać, sprzątać, gotować i rodzić dzieci bez żadnych ograniczeń:). Nie wolno mi tylko stosować żadnych detergentów bo są szkodliwe i mogłabym później urodzić chore dziecko:(

Podszywaczu widze ze uderzylam w czuly punkt.

Gość średnia jest
a nie wiesz że tabsy bierze się też leczniczo?.np.na uregulowanie cyklu...i zrozum że bezpłodność nie ma nic wspólnego z tabsami...dziewczyny już przed rozpoczęciem brania tabsów są np.bezpłodne a o tym nie wiedzą...później odstawiają tabsy by zajść w ciążę i gdy się nie udaje zwalają winę właśnie na tabsy....jeśli kobieta i mężczyzna są zdrowi to już w miesiąć po odstawieniu tabletek może zajść w ciążę..no ale widzę że mało wiesz na ten temat...

Początkowo trochę mnie niepokoiło to, że nie pozwala mi używać pasty do zębów, ale teraz już wiem, że miał rację. Przecież to czysta chemia i może źle wpłynąć na mój organizm. Lepiej niech obcy pocierpią przez mój nieświeży oddech niż ja miałabym później urodzić chore dziecko:)

a wy kobiety faszerujace sie chemia, robcie tak dalej - nic mnie to nie obchodzi, tylko pozniej sie nie zdziwcie jak cos bedzie nie tak -niech kazdy robi co chce ze swoim zyciem

Gość średnia jest
tabsy to oczywiscie witamina c i b 12

bez.. malutka.. ty tępa strzało jak dawno się nie widziałyśmy :/ dalej się nie douczyłaś w tej kwestii?

Nikt nie powinien brać żadnych tabletek. To ingerowanie w organizm. Ja mam do rodziców wielki żal, że mnie zaszczepili. Bezmyślni ludzie nawet nie wiedzą, na jakie ryzyko wystawili zdrowie moje i moich dzieci:(

co innego jak bierzesz pigulki po to zeby wyregulowac cykl i potem zajsc w ciaze a co innego jak masz uregulowany cykli wszystko jest z toba ok a mimo to lykasz tabletki - po to zebys wlasnie w ciaze nie zaszla. To podobnie jak np z nadcisnieniem - jak masz nadcisnienie to bierzesz tabletki na uregulowanie ale jak masz cisnienie w normie to branie tabletek na nadcisnienie jest szkodliwe.

W ogóle całe moje życie kręci się wokół moich byłych, obecnych i przyszłych ciąż oraz zdrowia moich dzieci:)

pistacja kim jestes ? bo ja jakos cie nie kojarze, widocznie mialas malo do powiedzenia

To nie bierz...mamy XXI a nie XII o ile NIE ZAUWAZYłAS!!! Ja tez bez, biore tabsy i jest super.Nie martwie sie o nieplanowane powiekszenie rodziny ani o to co bedzie gdy gumka peknie....Witaminy C nie bierze bez zgody chlopaka ...ha ha a to dobre...dobrze ja wyszkolił ...brawo chlopie!!!

Jak powszechnie wiadomo, każda kobieta marzy tylko o tym, aby zajść w ciążę i urodzić dziecko. Największą frajdę sprawia jej sama ciąża i proces rodzenia bo sama kopulacja dla prawdziwej matki-polki jest obrzydliwa. Dlatego jestem przeciwniczką jakichkolwiek środków antykoncepcyjnych i uważam, że każda kobieta, która ukończyła piętnaście lat, powinna natychmiast zajść w ciążę.