Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudlam na niej

Polecam DIETE LODOWA ! Naprawde dziala.

Polecane posty

Gość go9000
Up, up :P Jest tu ktoś? Ja zaczynam od dziś :)

Gość delija33
tez mysle na d ta dieta ale nie wiem czy tylko lody sie je

Gość jjjjijiii
dajcie opis

Gość 54321_1
Zaczęłam dziś tą dietę- uwielbiam lody, może wyjdzie z tego jakiś pożytek ;) Moje ulubione "sklepowe", to koktajlowe od Korala. Zjadłam dziś jeden kubeczek- 220 ml- co daje bodajże 273 kcal, gdzieś sprawdzałam ;) Zobaczymy co będzie jutro :)

Gość 54321_1
U mnie kończy się już drugi dzień diety lodowej :) Zjadłam dwa kubeczki lodów koktajlowych- 440 ml- 546 kcal. Poza wodą mineralną, piję też herbatę zieloną- jestem od niej uzależniona i nie dałabym bez niej rady ;) Szkoda, że nie ma żadnej dziewczyny na bierząco, w kupie raźniej ;)

Gość 54321_1
Za mną trzeci dzień. Aczkolwiek dziś gorzej się czułam, bolał mnie trochę brzuch, mam nadzieję, że to tylko tak przejściowo :) Na pewno wytrwam do piątku, po pięciu dniach ważenie i zobaczę czy warto to ciągnąć dalej :)

Gość gość
no i co z waszą dietą lodową hehehe

Gość gość
ja bym zwymiotoala na koniec dnia po samych lodach sam cukier

Gość gość
a mój pomysl jest taki żeby jeść zamrożone jogurty naturalne i serki ;D ooo.. a nie lody = słodycze :D wtedy na pewno schudnę bo samo białko będzie i zimne bedzie

Gość gość
Od głodòwek po jakimś czasie też się tyje bo organizm będzie potrzebował więcej ilości jedzenia mało tego od Głogówek wypuszcza się swój organizm

Gość gość
To jesli chcecie zjeść naprawde dobre lody to polecam lody z PoloMarketu. Dla mnie zdecydowanie sa najlepsze. Musicie koniecznie spróbować.

Gość gość
Lody mozna z powodzeniem robic samemu, a sam pomysl jedzenia lodow jest fajny bo bardzo przyjemnie się je spożywa. Przy okazj mozna zadbac zeby zawieraly tluszcze mineraly i witaminy, z białkiem trochę slabiej. Lody z powodzeniem mozna robic w formie sorbetów i na mleku, jogurtach, twarogu. Zawieraja duzo wody, wiec dwa w jednym, a poziom cukru mozna systematycznie obnizac, po 4 tygodniach o polowe mniej cukru i dalej czuc słodycz