Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumcajsek

Kondomy

Polecane posty

Gość rumcajsek

Czesc, mam pytanko, czy zdarzylo sie Wam kiedykolwiek zeby kondom pekl w taki sposob, zeby tego nie zauwazyc ? To znaczy, ze dziurka byla tak mala ze nie bylo jej widac golym okiem ? Czy w ogole to sie czesto zdarza ze pekaja ? Jakiej firmy polecacie bardziej, Unimil czy Durex ? Dzieki wszystkim za powazne odpowiedzi, pomozcie malo doswiadczonemu facetowi , pozdro :)

Gość polecam gumową rękawiczkę
nie pęka i wystarcza na pięć ślizgów

Gość średnia jest
ja zawsze używam durexy...jeszcze nigdy nie pękły..

Gość średnia jest
to znaczy tylko raz, ale wtedy dupczylem mojego kuzyna w jego rozgrzane posladeczki, wiec ciazy i tak nie bedzie

Gość średnia jest
potem kuzyn dupczył mnie, z racji tego, że nie zarabiam zbyt dobrze walił mnie w tej samej, zalanej gumie marki durex :o

Gość średnia jest
w sumie plastry sa ok, ale wole tabsy, lykam je codziennie zaraz po przyjeciu odpowiednio sporej dawki witaminy c analnie

Gość rumcajsek
No ja bym wolal tabsy lub plastry ale najpierw musze miec ten pierwszy raz z kobieta , na poczatek kondom bedzie lepszy na spontana , tak mysle :) Jeszcze jakies opinie ?

Gość rumcajsek
A ten plaster mam sobie przykleić na siusiaka, czy gdzieś indziej? I czy te tabsy się łyka, czy przyjmuje doodbytniczo?

Gość rumcajsek
A skąd ja mam wziąć murzyna? Chyba sobie żartujecie a ja pytam poważnie. Zastanawiałem si ę nad antykoncepcyjnymi globulkami. Kolega mi powiedział, że bierze się je doodbytniczo i wiecie co? Normalnie mi z tyłka jakaś piana leciała. Ja chyba ich nie wchłaniam i dlatego pytam o te gumki, plastry i tabsy:O

Gość rumcajsek
hahaha no nie moge , dobre podszywy :P Ale mnie rozsmieszyliscie :*

Gość Malutka_dziewczynka_4
ja polecam, skoro juz musicie wlozyc swojej partnerce polowke pomaranczy w lono a ta druga sobie w pupe, to chyba powinno was troche zabezpieczyc, ale to dziala tylko jak jest pelnia. ja kiedys wlozylam sobie globulke przez przypadek, bo myslalam ze to kukulka, w buzie i do tej pory jestem w schronisku, bo moje dzieci myslaly ze mam wscieklizne. czekam na uspienie

Gość rumcajsek
hahaha

Gość rumcajsek
ale jestescie pojebani :P

Gość rumcajsek
Doznania analne z panem Staszkiem nie są tak intensywne jak z wujem, ale kopulacja z nim to rodzinna tradycja:)

Gość rumcajsek
dzieki za pomoc :)

Gość pigułki są bardzo szkodliwe
ryją watrobe i nerki przez nie mam spore problemy teraz

Gość pigułki są bardzo szkodliwe
Dostałam od nich schizofrenii i paranoi maniakalno-depresyjnej., Uważajcie na nie

Stosowałem prezerwatywy parę ładnych lat, później nie stosowałem i teraz zrobiliśmy powrót (względy zdrowotne)-polecam UNIMIL-Durex są za ciasne a mój drogi nie wiem czy wiesz Unimil to 2 najlepsza firma produkująca prezerwatywy! Przy Unimilach nigdy mi się nie zdarzyło żeby pękły i jestem zadowolony. Dziurek nie widać, ale zawsze jest Postinor w razie \"W\". P.S. Jeżeli nie ma przeciwskazań to jednak pomyślcie o pigułkach, plastrach albo jest taki zastrzyk raz na 3 miesiące-stosowała moja kobieta i z zastrzyku była zadowolona-tylko nie morzecie planować dziecka w najbliższych 24 miesiącach. pozdrawiam

Gość rumcajsek
Dzieki ogorek za odpowiedz. A ten postinor to tylko na recepte mozna dostac ? Wypisze mi to kazdy seksuolog ?

postinor nie jest środkiem antykoncepcyjnym-jest środkiem \"po\" i jest to hormonalnie bardzo mocny środek-nie wolno go stosować częściej niż raz-dwa w miesiącu-ja bym osobiście zalecił raz na pół roku. Każdy lekarz Ci go wypisze-wystarczy na pogotowie pojechać, chociaż jest to środek wywołujący wiele kontrowersji. Weź kobietę do ginekologa i porozmawiajcie razem o tym z lekarzem-ona poczuje, że Ci na neij zależy a Ty będziesz wiedział wszystko co chcesz wiedzieć. pozdrawiam

A najlepiej i najpewniej u ginekologa zapytajcie o środki hormonalne jak już było wyżej-plastry, lub tabletki. Diane 45 są dobre i mało szkodliwe! Nie pozwalaj żeby wypisal CILEST-są mocne i raczej nie wskazane dla młodych kobiet i z tego co wiem wiele komplikacji u młodych dziewcząt wywołują. Najlepiej DIANE 45. pozdrawiam

Gość pepino
lepsze od wyzej wspomnaiej dwojki Durex/Unimil :P Nigdy nie pekl, a do tego ladnie pachna :)

Gość rumcajsek
dzieki , do ginekologa moja dziewczyna raczej nie pojdzie , nie chce isc a juz jej tlumaczylem ze to dla jej dobra. A wiec o srodkach hormonalnych nie ma mowy, dodatkowo nie widzimy sie systematycznie a wiec mysle ze prezerwatywy beda dobrym rozwiazaniem, po co dziewczyna ma "zatruwac" sobie organizm tymi roznymi hormonami. A pytam sie o postinor tylko dlatego , ze zanim zaczne wspolzycie chcialbym miec pewnosc ze nie wpadne. A wiem ze jak sie to zastosuje do 2 godzin po "W" jest to w prawie 100% skuteczne. Nie chce zeby ona brala to po stosunku, tylko w przypadku pekniecia gumki. Aha, sorry ze mam takie obawy ale nie jestem zbyt doswiadczony w tych sprawach (czytaj jestem prawiczkiem a nie chce zostac tatusiem juz teraz ;) Pozdrawiam

Gość rumcajsek
A ile taki postinor kosztuje ?

Bardzo rzadko się zdarza by kondomy testowane elektronicznie były wadliwe. Dla zwiększenia bezpieczeństwa zalecam używać kondomów nasączonych środkiem plemnikobójczym (np. New Carress, Rosetex warrior- bardzo wytrzymałe kondomy), wtedy nawet ewentualny błąd uzytkownika jak przeniesienie płynu preejakulacyjnego z członka na prezerwatywę, nie poniesie za sobą konsekwencji w postaci niechcianej ciąży. a jesli gumka by pękła [zdarza się], miej w zanadrzu pigułkę "po" {escapelle, postinor} i po kłopocie. Pozdrawiam!:)