Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremik1

wit. A+E na twarz, ktora stosowala??

Polecane posty

Gość kremik1

Czy wit. A+E w kapsulkach nadaje sie do stosowania na twarz??

Gość ja czasem sobie aplikuje
na noc :) niewiem co to daje ale mam wrazenie ze twarz jest troche gladsza i ma ladniejszy kolor .

Gość kremik1
ale taka z kapsulek, np. Capivit A+E?

Gość ja czasem sobie aplikuje
tak, przecinam kapsulke i wyciskam na twarz

Gość ja stosuje
ja stosujealewewnetrznie :) tzn łykam poprostu. Mam zwykla witamine a+e i wiem napewno ze wlosy i paznokcie sa lepsze, twarz moze tez. Musze sprubowac zewnetrznie :)

Gość emu-80
A czy można stosować tą witaminę na włosy w sensie wcierać?Któraś tak robiła?

Gość kremik1
Skoro mozna ja stosowac na twarz, to tym bardziej mozna ja wcierac w skore glowy, chociaz nie wiem czy to cos da...

Gość kremik1
Zaluje tylko, ze wit. E wchodzaca w sklad capivitu A+E nie jest naturalna, tylko sztuczna....

Gość emu-80
no właśnie też nie wiem.Ja kiedyś przez rok brałam Capivit A+ E i wydaje mi sie,że miałam po nim lepsze włosy i paznokcie.Zastanawiam się czy teraz znowu nie zacząć brać no i czy nie lepiej wcierać zamiast łykać.

ale nie wolno tak długo brać suplementów-trzeba po 3 miesiącach zrobić przerwę-tak mi mówiła pani w aptece. a po drugie to po co wyciskać z kapsułek wit. A i E jak można kupić maść w aptece-taniutka (kilka zł) i na cerę wysuszoną, czy podrażnioną działa świetnie (przynajmniej na moją) oj kobitki:))))))))

Gość gość
Do Szminka.Oj kobitko przeczytaj najpierw skład tej maści jest o wiele dłuższy niz witamina a plus e. Skład według INCI Aqua, Paraffinum Liqudium, Ozokerite, Ceresin, Lanolin Alcohol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Potassium Sorbate, Citric Acid. Gdzie Paraffinum Ligiudium jest pozyskiwane z ropy naftowej, ja bym nie chcviała tego uzywac na twarz. A co do witaminy a plus e stosuje czasami na noc na twarz