Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga225

czy ktos moze udzielic mi korepetycji z j.polskiego przez skype? odplatnie

Polecane posty

mieszkam za granica :( co dwa miesiace jestem w polsce na korepetycjach ale bardzo bym chciala cos miedzy czasie,5lat temu ukonczylam szkole.

to super dziewczyny :) mi by pasowalo najlepiej przez skype ,mozemy sie umowic np.dzis wieczorem i pogadac o szczegolach

mapiszcie swoj nr.skype na liseczka@vp.pl i napiszcie godz.co do czekiwan to zdaje sie na was.odwdziecze sie napewno:)

mam male dziecko ,mature chcialabym napisac bo to ostatni rok w ktorym moge do niej podchodzic.Jest mi naprawe ciezko i ciezko jest sie samemu uczyc zwlaszcza wieczorami kiedy jestem juz padnieta.Wieczorami tylko moge sie uczyc jak maluszek juz spi.

Gość vcvv
Nowa czy stara matura ? Jezeli nowa to moge ci polecic czytanie ksiazek, pozniej dobrego streszczenia- opracowania ponieważ są tam opisanezagadnienia, problemy ktore są najwazniejsze !! bo to z nich bedziesz pisac wypracowanie...

tez mi sie wydaje, ze powinnas sie skupic na lekturach.znac tresc kazdej wymaganej, wiedziec o co chodzi, czytac streszczenia by wiedziec jakie ukryte tresci niosla lektura.