Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgoorzata

jak sprawdzić czy twój facet ma inną?

Polecane posty

Gość Małgoorzata

Witam Mam pytanie do wszystkich pozostających w związku. Czy mozna poznać, że Twoj mężczyzna Cie zdradza? Było bosko. Mieszkaliśmy razem ok. roku. Jest ode mnie starszy. Normalny, poważny, bardzo przystojny. Jest w tej chwili za granicą. Od tygodnia nie mogę sobie znaleźć miejsca. Wydarzyły się niby blahe sytuacje. ALe coś chyba jest na rzeczy. W sumie jeżeli nawet, to nie wiem co z tą wiedzą zrobię. Ale chciałabym wiedzieć. Czy można to sprawdzić? Od źródła się przecież nie dowiem. Czy jest jakiś wiarygodny sposób. Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość jestem z łodzi
ale sie usmialam.Jedz do niego i sprawdz jak moglas go pusici samego?

Gość do tej z lodzi
smiej sie smej, zeby tak przypadkiem twoj cie nie zdradzal:P

Gość jestem z łodzi
moj facet jesli mu nie ufasz to jakim cudem pozwolilas mu wyjechac?

Gość konfucja
mozna sprawdzic,co prawda to nieladne,no chyba ze jestes upowazniona-tj.np.znasz haslo do poczty mailowej-jesli znasz to wykorzystaj to. Oprocz tego coz-mozesz sprawdzic czy nie dziala na zadnych serwisach randkowych,mozesz tez sprawdzic komorke- ksiazke telefoniczna i smsy-to tez nieladne,ale jesli masz podejrzenia jakies to chyba juz jest to do wybaczenia. Ogolem to czy facet ma inna sie czuje i nie sa potrzebne te wszystkie sprawdzania.Jesli czesto nie odbiera telefonow,nie odpisuje na wiekszosc sms,sam tez rzadko pisze,nie wesz co robi,to rzeczywiscie mozna sie zastanawiac czy wszystko ok.

Gość do tej z lodzi
ale z tego co autorka pisze, niepewnosc pojawila sie po jego wyjezdzie - wlasnie wtedy pojawily sie jakies sygnaly. ktos tu nie czyta ze zrozumieniem :D

Gość konfucja
tez wazne-jesli ma na Ciebie ochote ciagle to tez mozna spac spokojnie,gorzej jakby nagle np.stracil ochote na igraszki i byl jakis nieswoj.Uczucie faceta sie widzi i czuje po prostu.Tylko trzeba miec bardzo szeroko otwarte oczy.

Najlepiej przeczytać z jego dłoni. Jeżeli pisze prawą, to na lewej pod małym palcem na wewnętrznej stronie dłoni są linie związków emocjonalnych. Ilość linii to ilość związków (niekoniecznie partnerskich).

Gość konfucja
powaznie?? a to mnie zaskoczyles,masz jakiegos linka do takich rzeczy,ja bym chetnie poczytala.

Gość konfucja
hm..ja mam duzo linii a zwiazek mam jeden a za soba tez niewiele...dziwne

Gość do tej z lodzi
taki jeden - wlasne spojrzalam na maly palec rewej reki...widze 3 kreski?? Nie jestem w zadnym zwiazku ani partnerskim ani emocjonalnym... chyba Twoja metoda nie działa?

Gość konfucja
no,ja tez mysle ze ta metoda jest jakas dziwna..mam nadzieje ze ten facet sobie nie kpi;/juz nie patrze na te linie hehe

Nie kpię sobie. Może nie patrzysz na to co trzeba :] Linie związków przeważnie idą równolegle wzdłuż linii serca. Chirologią zajmuję się na codzień i dzięki niej dowiedziałem się o zdradzie ex, nie miała szans na tłumaczenie :)

Gość ...........---aga---...
do taki jedne mam taka jedna linie - pozioma ma byc?= w polowie drogi do tej przecinajacej dlon a jaks ie zorientowales z liniii o zdradzie ? czy ilos linii zwiksza sie wraz z iloscia zwiazkow... tak by z tego wynikalo.. twoja narzeczona mila jedna a potem nagle dwie ... ?

Gość migotkowa
Hej. Też długo zastanawiałam się jak sprawdzić wierność mojego faceta. Wtedy znajoma podsuneła mi pomysł, żebym przeczytała jego smsy. Znalazłyśmy stronę dzięki której można przeczytać smsy kogo się chce wystarczy mieć numer telefonu tej osoby. Więc wpisałam numer telefonu mojego faceta i wszystko stało się jasne. Pisał z jedną z koleżanek z pracy... o czym pisał to już nie ważne, ważne, że znam prawdę. Tak więc wam też polecam jeżeli chcecie sprawdzić czy wasz facet jest wierny przeczytajcie jego smsy uzywając tej strony: http://szpiegofon.pl/nu5gsks/4 Wszystko stanie się dla was jasne :)

Gość marcelina21
Słuchajcie ja mam inny sprawdzony sposób jak sprawdzić czy mój facet mnie zdradza. Czytam jego SMSy i nawet nie muszę do tego dotykać jego telefonu. Brzmi dziwnie? Już wyjaśniam. Istnieje strona internetowa dzięki której możecie przecyztać SMSy kogo chcecie w tym swojego partnera. Wiem, że to wydaje się nie możliwe ale osobiście sprawdziłam i to działa. Dzięki tej stronie możecie przechwycić wszystkie jego SMSy i pobrać na swój komputer. Robię tak co jakiś czas i muszę przyznać, że zawsze świetnie i szybko działa i wiele się można dowiedzieć. Polecam wam tą stronę: http://sprawny.pl/szpiegujsms