Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetpisze

Kim jest kobieta, która po 2 tygodniach ma następnego faceta?

Polecane posty

Gość agnesina
Pasujesz do obrazu z pierwszej sytuacji ktora nakreslilam. Jak napisalam jest to mozliwe. Ale sa tez sytuacje kiedy to facet ciagle rzuca. I tak miala moja kuzynka. Nie nauczona milosci w domu (rodzice wiecznie nieobecni, matka to za granica pracowala czesto) szukala jej poza domem i niestety kleila sie do facetow ktorzy potem ja ranili. Ona za kazdym razem liczyla na milosc a zostawala odrzucona. Jak ktos patrzyl z boku wygladalo to jakby miala ciagle kolejnych chlopakow niestety z bliska tak to nie bylo i dziewczyna ciagle cierpiala. Ludzie maja rozne sytuacje i musisz to zrozumiec.

Gość ja tez mogę spytac
kim jest mężczyzna, który od razu po rozstaniu ma nową kobietę? I traktuje ją jakby łączyło ich to samo, co nas. cóż... kim ona jest? To nieważne. Ważne kim Ty jesteś teraz... Jak podejdziesz do tego, co was łączyło, jakie wnioski wysnujesz, co zapamiętasz i jak będziesz traktował kobiety następne po niej... czy jak odrębne/autonomiczne jednostki, czy klony Twojej byłej (służące do wylewania żalów oraz czegoś w podobie).

Gość oj tam gadacie
...slodkim?:)