Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetpisze

Kim jest kobieta, która po 2 tygodniach ma następnego faceta?

Polecane posty

Gość facetpisze

Jak oceniacie tego typu kobiety?

Gość awanka
jest kobieta ktora po dwoch tygodniach ma nastepnego faceta :) juz chcesz z niej dwi**e zrobic? ;/

Hm... na zapomnienie jednej miłości najlepsza jest druga ;) Ale tak serio, to wszystko zależy od okoliczności i sytuacji w jakiej jest.

Gość facetpisze
A gdy takiej kobiecie, ciągle się to przydarza. Związek, koniec związku, dwa tygodnie, następny facet i tak 4 facetów przez 1.5 roku?

Gość jesli z tym nowym prawie
odrazu sypia to jest dziwka, jesli sypia z kazdym swoim facetem

Hmmm... moze szuka tego odpowiedniego i w kazdym zwiazku jest cos nie tak jakby chciala. Nie wiem jak Tobie ale mnie sie wydaje ze branie tego co jest nie jest najlepszym sposobem na stworzenie trwalego zwiazku

Gość facetpisze
Wiecie, dla mnie jest to dziwne, że w ogóle nie przeżywa rozstania, tylko tak od ręki zabiera się za następnego. Faceci to na pewno tacy nie są, a jak są to naprawdę mała ilość. Czy nie można stwierdzić, że taka kobieta ma problemy ze sobą?

Gość agnesina
Byc moze zbyt rozpaczliwie szuka bo boi sie samotnosci

Gość elle24
Wiesz nie każdy ma to szczęście,że pierwszy czy drugi facet okazuje sie miłością życia.Też uważam,że lepiej skończyć coś po kilku miesiącach jeśli to nie jest to niż ciągnąć coś latami jesli nie ma w tym miłości.Jeśli nic tym facetom nie obiecuje to jest w porządku.

Gość facetpisze
Może ma problemy z samooceną?

Czy nie przeżywa? Trudno to stwierdzić, a może Ci kolejni faceci są po to właśnie by zapomnieć, by przestało boleć... Z rozpaczy, tęsknoty i z bólu złamanego serca robimy czasem różne głupstwa...

Gość agnesina
najprawdopodobniej. Rozpaczliwie boi sie byc sama.

Gość facetpisze
Rozumiem, że masz takie doświadczenia?

Gość elle24
Gdyby rozpaczliwie bała sie byc sama to by tkwiła w jakims durnym zwiazku z pierwszym lepszym i bała sie go zostawić.Moim zdaniem szuka własciwego.

Gość oj tam gadacie....
lubi flirtowac.... a szybko nudzi sie facetami... a no i jeszczzce cale jej zycie kreci sie wokol mezczyzn... zero jakis glebszych zainteresowan... tak mysle pusta w sumie chociaz na 1 rzut oka atrkacyjna dla tych facetow:) takie nic dla mnie ....:D

Gość agnesina
Osobiscie czegos takiego nie mialam. ale mam kuzynke ktora tak miala

Gość facetpisze
To może przybliżę wiek takiej potencjalnej kobiety latającej z kwiatka na kwiatek: 23-26 lat

Gość facetpisze
Miała. A jak teraz funkcjonuje?

Gość agnesina
W sumie wszystko moze zalezec od sytuacji. Bo rzeczywiscie moze to byc dziewczyna ktora jest flirciara a kolejnych facetow traktuje jak zdobycze. Moze byc tez odwrotnie. Dziewczyna boi sie byc sama. Na sile szuka kogokolwiek i wpada w jego ramiona jak tylko uslyszy ladne slowo. Potem jak zostaje porzucona to zamiast wyciagnac wnioski wpada w ramiona nastepnego by sie pocieszyc.

Gość agnesina
Ta moja kuzynka tak. W koncu po licznych przebojach znalazla faceta, wziela z nim slub i wyglada na to ze sa szczesliwi.

agnesina dobrze pisze, właśnie tak może być Ja już przestałam oceniać takie kobiety, zresztą przestałam oceniać kogokolwiek, bo to co widzimy z wierzchu i nam się nie podoba w środku może mieć ukryte prawdziwe piękno...

Gość oj tam gadacie....
autorze topiku napisales tylko tyle ze zmienia facetow...... wiec co ja moge myslec? gdybys dodal ze ma wielkie serducho i 3 dzieci a maz ja przez 10 lat lal to moze bym pomyslal ale uwazam ze jest pusta lala ktora nudzi sie facetami.....moze szuka ksiecia z bajki a trafiaja sie tacy z dolnej polki.... za wysoko mierzy.... bo pewnie jest tepa i pusta ogolnie a dlaczego pytasz? pewnie zwrocila twoja uwage bo jest ladna... ale na tym pewnie kancza sie jej atrybuty... hihihihi

Gość agnesina
oj tam gadacie...nie wiesz jakie moga byc rozne sytuacje to ni gadaj. Roznie moze byc. Moze byc to glupia pusta la choc takie z reguly szybko przyklejaja sie do jakiegos faceta i tak szybko nie zmieniaja. Niestety moze byc to osoba z problemami. I typowy przyklad mialam w rodzinie (ta moja kuzynka), ktora poniewaz nie wychowala sie w porzadnej kochajacej sie rodzinie tej milosci szukala rozpaczliwie gdzie indziej. Gdyby spojrzec na nia od tak to ktos by powiedzial puszczalska. A to byla i jest naprawde dobra dziewczyna.

Gość facetpisze
Może przybliżę "wizerunek" takiej kobiety. 24-26 lat, panna, wykształcona, bardzo pociągająca kobieca uroda, wcześniejsze związki z młodszymi i starszymi do 18 lat, nie potrafi być sama, pije sporo alkoholu, jedynaczka, kocha koty.... :)

Gość oj tam gadacie
Agnesia wiesz kto sie przykleja do pierwszego lepszego faceta? ta co znajdzie chociaz jednego i prawdopodobnie ostatniego..... wie ze nie moze sobie pozwolic na wiecej.... wiec zostaje przy jednym zadowolona ze kogos ma Atrakcyjne dziewczyny robia dokladnie na odwrot testuja sprawdzaja zmieniaja ale pytam: kim jest kobieta ktorej zycie kreci sie wokol mezczzyn? hobby? pasja? uzaleznienie? ....wiec nie mow mi ze szuka....bo ona szuka owszem ale tylko po to by za chwile zostawic....:) ot moje zdanie:)

Gość oj tam gadacie
a pozatym tez tak kiedys mialam..... i nagle zdalalm sobie sprawe ze moje zycie to tylko faceci nie spalam z nimi... chodzilam na spcery kolacje... nie wiem czego szukalam lubilam byc adorowana.szybko mi sie nudzili.... a teraz jestem zakochana!!!!!1 i to bardzo juz nie zwracam uwagi na innych! facet pisze-opowiedz mi kim ona jest dla ciebie?

Gość facetpisze
Teraz...wspomnieniem