Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość młodziutkadrobniutka

Czy moge wymagać tego od swojego faceta

Polecane posty

Gość młodziutkadrobniutka

Jestem w związku 2 miesiące.To chyba wystarczy żeby nabrać do siebie zaufania i móc rozmawiac o wielu rzeczach.. Chciałabym wiedzieć cos więcej o byłych kobietach mojego faceta, nie chce znać szczegółów tych związków bo to bez sensu, ale w przypadku kiedy znałam jedną z jego bliższych znajomych, że tak to nazwę i pytam, czy coś było między nimi (nie chodzi mi nawet o seks, ogólnie) on unika odpowiedzi :( Mówi np. że "ona coś tam do mnie" i koniec. Za każdym razem. Jest pod tym względem bardzo tajemniczy,a ja wiem,czuje że chce wiedzieć jak bardzo był zaangażowany w poprzednie związki. Czy to jest wtrącanie się, boje sie,ze tak to moze odebrać,wypytywanie,a to nie o to chodzi. Mysle że skoro nasze poprzednie związki sa przeszłością to owszem-nie warto o nich mówić, ale taka jednorazowa rozmowa byłaby jaknajbardziej na miejscu... Tak samo jest z seksem, on wie,że był moim pierwszym, bo tego sie nawet ukryć nie dało, a on w tej sprawie niby żartuje, że wczesniej nie miał kobiety,a tak na prawde doskonale wiedział co robić,jak sie zachować Własciwie nie znam przeszłości mojego mężczyzny. Może przesadzam, ale tak własnie czuję. Jaki macie pogląd w tej sprawie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować