Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Isolat

Ale chcialbym zeby zdechli peedal rymcym, belkot sribed, dziadek widmok, pijana salowa i szlora selkie

Polecane posty

1 minutę temu, Nadija* napisał:

Mój kolega nie jest wymyślony tak jak twoje życie opowiadane ze szczegółami na kafe xD

Nie blokujesz tematów? 😄

Nie ma czasu, ale odpisuje nam przegrywom zamiast wcisnąć kino lol xD

Przed chwilą, Nadija* napisał:

Mój kolega nie jest wymyślony tak jak twoje życie opowiadane ze szczegółami na kafe xD

Tak, i szczególnie niewymyślone było twoje bycie Martą 😎👋

Ja się dobrze bawiłam, a ty bierzesz wszystko na poważnie to ogromna różnica xD

Jest jeszcze wisienka na torcie, ale może kiedyś 😂

😄

Tu jest przerąbane w weekendy, a ludzie sławni nie mają tutaj życia, bo ciągle o nich tematy. Widać, że psychiatrzy nie przyjmują, a apteki pozamykane. Żal mi was ludzie 😴 Weźcie się w końcu za leczenie jakieś. 

1 minutę temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Niesamowite, że tu żyją ludzie, dla których grill, kino, czy wieczorny wypad, to jak lot w kosmos i "idealne życie" 🙂 Nigdy się do tego nie przyzwyczaję 🙂 

Tak, też byłam przekonana, że to nic takiego dopóki nie trafiłam do tego miejsca. 

Jeszcze większym zaskoczeniem było, że niektórym to wydaje się takie nierealne, że aż zarzucają mitomanie, widać sami takie rzeczy wymyślają 😏 I to jest dopiero kosmos. 

• Like 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Więc dlaczego czepia się ciągle mojego ojca

bo boli go dvpa, nie miał go kto wychowywać. podświadomie to wie że jakby miał starego to byłby normalniejszy, a tak cały czas szuka sobie autorytetu który pokaże mu jak ma żyć w obcych chłopach, a z drugiej strony wie że starego zastąpić się nie da bo żaden nie będzie go traktował jako syna tylko jako kogoś do wykorzystania albo konkurencję. Taka osobowść, jak filipkowi nei spuścisz wpierrdolu i nie powiesz co am robić to bedzie mu odpierrdalać. problem jest taki że żaden inny chłop poza ojcem biologicznym nie wpierrdoli mu i nie powie co ma robić tak żeby to było z korzyscią dla jego przyszłości, tylko będzie sie starał wykorzystać potencjalny autorytet nad filipkiem dla własnej korzyści. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Więc dlaczego czepia się ciągle mojego ojca i po co się wtrącasz dziadku? Czy ja cie o coś pytam? Nie pytani milczą, więc poszukaj sobie kogoś innego do uwagi 😄Najlepiej Fifiego i może przygarnij go, skoro taki rycerz z ciebie 🤨

Oznajmił najbardziej wcibski babon na forum, wpier/dalający się w 90% rozmów nieproszony. Przy okazji zapomniało się, że to forum dyskusyjne.

• Haha 1

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Tak, też byłam przekonana, że to nic takiego dopóki nie trafiłam do tego miejsca. 

Jeszcze większym zaskoczeniem było, że niektórym to wydaje się takie nierealne, że aż zarzucają mitomanie, widać sami takie rzeczy wymyślają 😏 I to jest dopiero kosmos. 

Skrajna mitomanka zarzuca mitomanię. I żeby to jeszcze chodziło o nie wiadomo co właśnie. 

Dwa razy wysłałam Ci post, że podzielam Twój gust do facetów w tym aspekcie, o którym pisałaś. Ale nie dane było się ostać tematom 😉 W każdym razie - podzielam 😉 

• Like 1

2 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Skrajna mitomanka zarzuca mitomanię. I żeby to jeszcze chodziło o nie wiadomo co właśnie. 

Dwa razy wysłałam Ci post, że podzielam Twój gust do facetów w tym aspekcie, o którym pisałaś. Ale nie dane było się ostać tematom 😉 W każdym razie - podzielam 😉 

Cześć Wiła. Widzę, że jest moc i energia. 💪

3 minuty temu, TRYN FEKALIN napisał:

Oznajmił najbardziej wcibski babon na forum, wpier/dalający się w 90% rozmów nieproszony. Przy okazji zapomniało się, że to forum dyskusyjne.

Forum dla kobiet, więc chyba mi wolno? I nie musisz się tak denerwować 😁Poza tym ostatnio mało tu jestem, bo hejtujesz z gejem z namiotu, a to nie dla mnie towarzystwo. Także ten. Zjazd 👋😅

5 minut temu, Nadija* napisał:

Narka bo zaraz lecę helikopterem na Hel 😂

Udanego lotu i nie blokuj forum 😅

4 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Właśnie widziałam powiadomienia.  

Tak wszystko co robi na pstokrotce wrażenie ja bym odebrała jako minusy i red flagi 😂

• Like 1

20 minut temu, WiłaCzerwcowa napisał:

Niesamowite, że tu żyją ludzie, dla których grill, kino, czy wieczorny wypad, to jak lot w kosmos i "idealne życie" 🙂 Nigdy się do tego nie przyzwyczaję 🙂 

cześć 😄 no co zrobić, niektórzy tak mają niestety, może możliwości brak... różnie bywa.

ja jutro na grilla z kuzynkami idę 🙂

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować