Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca_niewiedzaca

UNIWERSYTET JAGIELLONSKI-czekam na opinie o studiach na tej uczeilni

Polecane posty

czy jest bardz ciezko, czy mozna poprawiac egzaminy, czy tylko "kujiny" i super zdolni maja szanse sie utrzymac..???piszcie

Gość karolek bez majtek
na pewno nieco przereklamowana z racji etgo,iż jest to najstarsza uczelnie w polsce i jeden z najstarszych uniwersytetów w tej czesci Europy , na pewno dobra uczelnia z tradycjami ale chyba nie wszytkie wydziały sa mocne

mnie interesuja najbardziej administracja

Gość wpisujcie sie

ja czekam wlasnie na wyniki, skladalam papiery na uzupelniajace. slyszalam wiele niezbyt optymistycznych opinii - ciezko cokolwiek zalatwic a sekretarki sa chamskie i lubia pokazac studentowi ,,kto tu rzadzi,,. tak wiec odechcialo mi sie studiowac :O

Gość ja uwazam ze Twoj facet
moja siostra studiowala psychologie na uj i powiem Wam ze z jej relacji wiem ze nie bylo tak zle, ot normalna uczelnia, normalni ludzie:)

czesc budynkow UJ to stare zabytki, z fajnym klimatem :) a tak poza tym to uczelnia jak uczelnia, nic nadzwyczajnego. studiowalam tam jakis czas, potem przeniosam sie na inna, nie widze specjalnej roznicy w ludziach..

Gość prosimy o kolejne opinie

Gość ccc..
a moze jest tutaj ktos kto wybiera sie na filologie germanska - studia uzupelniajace mgr ( zaocznie)? czy sa jakies egzaminy bo w sumie sie pogubilam na stronie uj pisze ze jakis egzamin z teorii przekladu dla 1 roku niestacjonarnych. Orientuje sie ktos o co chdzi?

Gość ujotowska
ja studiuje na UJ wybralam akurat ta uczelnie bo zawsze marzylam aby tam studiowac po dosc duzej przerwie sie zmobilizowalam i niedlugo zaczynam juz 3 rok. powiem krotko, niektore przedmioty luzackie, a niektore spedzaja sen z powiek na wiele tygodni, zalezy od wykladowcy i przedmiotu, jest wyscig szczurow jesli chodzi o stypednia, nie studiowalam gdzie indziej wiec nie mam porownanania ja jestem zadowolona:)

Gość
zależy na czym, bo mnie udupili :(

Gość na jakim byles wydziale

Gość a mnie interesuje
administracja...IIstopnia uzupelniajace.... czy ktos zdawal tam egzaminy na te studia??? bardzo chcialabym sie tam dostac ale nie wiem czy maja rekrutacje jakas w lutym-czy tylko raz w roku..wiem tylko,ze min to 35osob chetnych... prosze o wszelkie info na temat administaracji zaocznej na UJ

Gość ułomna koniczyna
UJ jest przereklamowany ale ogólnie spoko ;-)