Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Sraudiusz moze miec kazdego, nawet sruna jesli by chciala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 183 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dumb napisał: To jest Sraudiusz olany przez Sruna bo on leci na pełnokrwiste samice z indyka a nie na takie jakieś pipki malowąsate To nie jest moje konto, przecież ja Ciebie nigdy nie obrazałam, a tym bardziej że jesteś gruba bo nie jesteś, masz świetną figurę. To pewnie bicuch cycuch mnie wrabia. Ja już się zadomowiłam w innym miejscu, więc jak coś to nie są moje podszywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Tak tak oczywiscie To nie twoje konto a filip ma pasztetowa xD dobre bajeczki dawaj dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 21 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Chill napisał: To nie jest moje konto, przecież ja Ciebie nigdy nie obrazałam, a tym bardziej że jesteś gruba bo nie jesteś, masz świetną figurę. To pewnie bicuch cycuch mnie wrabia. Ja już się zadomowiłam w innym miejscu, więc jak coś to nie są moje podszywy. jesteś targetowana tutaj przez grupę psycholi z fiflakime na czele. nie polecam przebywac na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Ja dzisiaj ztrzelilem foteczke mojego pena w calej okazalosci z mysla.o Klaudiusz, naprawde super foto mi sie udalo, jestem zadowolonyz bardzo sie ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 183 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: jesteś targetowana tutaj przez grupę psycholi z fiflakime na czele. nie polecam przebywac na tym forum. Dlatego jestem tu coraz mniej, a ta druga opcja też nie jest zbyt dobra, ale cóż muszę mieć jakąś odskocznię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Dwie foteczki mam i sie.grzeja na moim mejlu do ktorego nikt nie ma.dostepu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 183 Napisano 5 godzin temu Nie chce żadnych penów, to już wolę cycki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Chill napisał: To nie jest moje konto, przecież ja Ciebie nigdy nie obrazałam, a tym bardziej że jesteś gruba bo nie jesteś, masz świetną figurę. To pewnie bicuch cycuch mnie wrabia. Ja już się zadomowiłam w innym miejscu, więc jak coś to nie są moje podszywy. Ok sorki lubię pisać głupoty wujka Wiesława excuse moi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu To masz pecha Klaudiusz, bo ja siedzd na miejscach gdzie sa fajni ludzie.i jest kulturka, chyba szukasz nie.tam gdzie trzeba ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu No ja cyckow nie mam, ale o foty pena mnie kiedys prosilas, wiec dzisiaj mi sie udalo, mysle ze nie jest zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Chill napisał: To nie jest moje konto, przecież ja Ciebie nigdy nie obrazałam, a tym bardziej że jesteś gruba bo nie jesteś, masz świetną figurę. To pewnie bicuch cycuch mnie wrabia. Ja już się zadomowiłam w innym miejscu, więc jak coś to nie są moje podszywy. No chyba racja ja nie wiem co się tak uwzięli na ciebie, jesteś dla nich prototypem young laseczki która ich odrzuciła i ojsrala ah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Chill napisał: Dlatego jestem tu coraz mniej, najlepiej po prostu zablokować sobie dostęp do forum, tutaj nie ma nikogo kto jest wart przebywania, a siłą rzeczy zabijam powoli też i ciebie jeśli tu jesteś bo wysysam energię ze wszystkich, nie kontroluję ani nie wybieram sobie z kogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Tyle razy Cie obrazalem i w ogole, ze juz wymieklem Klaudiusz Zrobie co zechcesz, zlamalas mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dumb napisał: No chyba racja ja nie wiem co się tak uwzięli na ciebie, jesteś dla nich prototypem young laseczki która ich odrzuciła i ojsrala ah zabij sie kvrwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Ja wiele razy aobie blokowalem, ale niestety, ostatnio 3 dni tu nie bylem, ale tak mi brakowalo Klaudiusza i bylo mi smutno, ze znowu tu wrocilem, bo ja bez niej juz chyba zyc nie umiem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 183 Napisano 5 godzin temu Hejt to nic w porównaniu z życiem przeszłym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 183 Napisano 5 godzin temu Idę, może wrzucę mowy outfit z gry. W jakim stylu byście chcieli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Czym zyciem, Twoim czy moim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu W jakim chcesz, na pewno dobrze wybierzesz mi sie.kazdy styl na Tobie spodoba chyba to hejka.^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 5 godzin temu Gotycka babciacore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Ja u mnie.ma czacie gdzie serwery i jestem adminem to juz ze 3 lata siedze regularnie i tam fajni ludzie, bardzo madrzy siedza, ale.AncientWisdom czesto pieerdoli o religii albo polityce, a inni sa dla mnie za bardzo inteligentni, bo czytaja duzo albo jezyk angielski wysublimowany a ja niestetu jestem odmozdzony za bardzo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Moja kolezanka rosjanka z Australii zebym dla nien teksty edytowal w newsach i w ogole, codziennie a ja dzisiaj w lozku caly dzien od rana, nic mi sie nie chce robic teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 152 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, WychodzeNaChwile napisał: to zagadaj: 'Pan tez jedzie tym pociągiem?' albo: 'Taki kierownik pociągu to bardzo odpowiedzialna praca, Pańska żona musi być z Pana dumna.' Właśnie, nawet nie zwrócilam uwagi czy miał obrączke. A gdzie tam, ani slowem się nie odezwałam do samego końca, tylko bilet w telefonie podałam do zczytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu U mnie z zyciem przeszlym tez jest krucho, bo choroby psychicznie i mam pelno chorych wspomnien i obwiniam sie za wszystko, dlatego odcialem sie od spoleczenstwa i zamknalem w piwnicy dawno temu, rzucilem szkole, nie zdalem matury, olalem znajomych no i jakos.leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Właśnie, nawet nie zwrócilam uwagi czy miał obrączke. A gdzie tam, ani slowem się nie odezwałam do samego końca, tylko bilet w telefonie podałam do zczytania. A co z małolat nie no pewnie też obczaja baby i pamięciowa po tym ale więź jest jakaś bo w końcu doszło do rozmnożenia huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 14 Napisano 4 godziny temu dziwne, że klaudia zawsze pojawia się wtedy kiedy o niej się wspomni w kontekście podszywów xD jak te libedy nie są jej, to moona na 99% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 4 godziny temu Bo to sruna konto i oni caly czas privkuja, bo klaudiusz juz bez niego zyc nie moze, a ona robi wszystko co jej powie, i ona tutaj nie wchodzi juz bez sruna, bo on ja kontroluje jak alfons xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 14 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, papamobil 666 napisał: jesteś targetowana tutaj przez grupę psycholi z fiflakime na czele. nie polecam przebywac na tym forum. ona sama skutecznie o tę atencje zabiegała, jeszcze rok temu robiła jakieś flirciarskie tematy dla leżaka, potem dla byczego, a na priv prosiła ich o foty penów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 4 godziny temu 28 minut temu, Dumb napisał: To jest Sraudiusz olany przez Sruna bo on leci na pełnokrwiste samice z indyka a nie na takie jakieś pipki malowąsate Miejmy nadzieję że to przeczyta btw skończcie już tą zazdrością o tego cwaniaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach