Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sue21

znalazlam sposob...

Polecane posty

Gość sue21

znalazlam sposob na zaparcia.Pisze o tym,poniewaz widze tu na forum,ze wiele z nas ma ten problem.Zaparcia mam od dawna,probowalam wszelkich sposobow:sliwki suszone,morele,kefiry,szklanka wody zimnej na czczo,czopki glicerynowe,tabl przeczyszczajace...z roznym skutkiem,najczesciej....marnym. Wreszcie,kiedys tu ,na forum byl topik o siemieniu lnianym,ktore tez kiedys stosowalam,ale zrezygnowalam,bo nie przynosilo oczekiwanych rezultatow,poniewaz teraz wiem,zle je zazywalam...ale do rzeczy...od dwoch tyg stosuje taka kuracje;kupuje siemie lniane,w calosci...wieczorem-juz przed pojsciem spac-miele w mlynku 2 duze lyzki ktore zalewam pol szkl przegotowanej wody,mieszam,i gdy troche przestygnie,zjadam.To samo rano,na czczo,tylko ze dosypuje jeszcze 2 lyzki platkow owsianych...po godz,czasem po pol,wizyta na tronie--jak w banku!! na mnie to dziala,warto sprobowac...polecam

Gość ja teeeeż
kupiłam kiedyś siemię, nawet skuteczne. ale ostatnio kupiłam xennę, 2 tabletki przed snem i rano już mam efekty... czuję się wtedy lżejsza o co najmniej 2 kg ;] a o tym siemieniu dużo jest na forum o dietach

Gość sue21
tez stosowalam xenne,ale mialam po nie jedynie...wiatry :) widocznie,na kazdy organizm dziala cos innego...