Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do it

czy w ogóle na takie zwracacie uwagę?

Polecane posty

Gość do it

czy dziewczyna z wydatnym nosem(większym niż ma większość)może być interesująca dla mężczyzny??? czy w ogóle na takie nie zwracacie uwagi? poza tym dziewczyna jest zadbana,szczupła

Gość normalnyfacet22
gdyby duzy nos byl przyczyna takich katastrof to bardzo mozlwe ze operacje plastyczne nosa bylyby refundoweane przez nfz ;) odpowiedz wiec nasuwa sie sama

Gość sue21
normalny facet ma racje... smiesza mnie te tematy w stylu-czy ma szanse na miloscc/znajomosc/przyjazn osoba z dlugim/krzywym nosem, nika,wysoka,chuda,gruba,pryszczata,ruda,brzydka itd,itd ja rozumiem,ze tu na forum przesiaduja w wiekszosci zakompleksione i niedowartosciowane malolaty,ale zrozumcie wreszcie jedno-w czlowieku wazna jest nie GLOWNIE jego powierzchowosc,lecz to jakim jest CZLOWIEKIEM,jaka ma dusze,wnetrze,serce, i wiele innych cech CHARAKTERU...to sie sklada na wartosc czlowieka ,a nie to ,czy ma nos dluzszy niz wszyscy inni...

Gość do it
tak się mówi,że liczy się wnętrze,ale niestety nie w tych czasach może rzeczywiście fakt,że za długo człowiek tu siedzi i czyta te wszystkie tematy,wpływa na to,że zaczęłam zwracać na to uwagę bo kiedyś nie zwracałam mam faceta,jesteśmy ponad3lata,a ostatnio popadam w skrajność myślę sobie że go zostawię bo wyedy będzie miał dziewczynę z normalnym nosem wiem że to głupie,on mnie kocha(tak mówi)i nigdy przenigdy nie powiedziałam mu o moim kompleksie,ale nie wierzę że tego nie widzi,choć nigdy mi tego nie powiedział...

Gość a czyyyyyyy
dziewczyna z zezem ma szanse na faceta? czy znajdzie sie jakis ktory bedzie chcialz nia byc?