Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

czy to możliwe???

Polecane posty

kochałam się ze swoim facetem 3-4 dni po owulacji, nie zabespieczyliśmy sie, skończył we mnie. za pare dni zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywny, może zrobiłam go za wcześnie...nie wiem a teraz mam już 29 dzień cylku i nie mam okresu, dostałam tylko dwa dni temu takiego lekkiego plamienia....czy to może być ciąża mimo ze test wyszedł negatywny???

Gość ojtakataaaaaam
wydaje mi się, że to ciąża...

jajeczko \"żyje\" tylko dobe do 48 h wiec nie powinno nic sie stać... ale różnie bywa. kilka dni po stosunku to za wczesnie aby wykonac test, lepiej powtórz test skoro nie masz okresu, albo idź na badanie z krwi

jajeczko niby żyje dobe, a wczoraj rozmawiałam z moją koleżanką która zaszła w ciąże podzcas okresu. najbarzdiej się denerwuje pzrez to, ze miałam tylko dzień plamienia, bóle jak na okres a tu nic..:-(

Gość fgjjjj
dziewczyny jak to jest ..ostatni okres mialam 6 wrzesnia... moje cykle przypadaja co 29-30 dni..czy dzis wypada dzien plodny czy nie?

to myśle ze warto sie przejść do lekarza... niech zleci badanie z krwi.

moniak-> jeszcze poczekam, może jutro dostane ten okres,piersi mam obolałe, ale to krwawienie leciutkie co miałam mnie dobiło:-(

no zaczekaj... jak nic sie nie pojawi to test z krwi koniecznie. nie powtarzaj juz testow \"sikanych\" bo jesli jestes w bardzo wczesnej ciazy to moze jej nie wykryc

na tym teście było napisane ze wykrywa już nawet dwu dniową ciąze, wiec chyba powinny wykazać..:-(

a ile dni po stosunku robiłas? bo samo zapłodnienie moze trwac 3-7 dni. a kazdy organizm jest inny... znam przypadek, że kobieta w 5 miesiącu miała tak niski poziom HCG, że testy wychodziły jej negatywnie, a ciąza była potwierdzona USG i juz jej brzuch sterczał. ale nie ma co Cie straszyc, bądź dobrej mysli bo skoro jestes pewna dnia owulacji to nie powinnas byc w ciązy... w koncu jajeczko nie zyje az 3 dni.

jakies 5-6 dni po robiłam test, korciło mnie i zrobiłam...zobaczymy...