maja12 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 kochałam się ze swoim facetem 3-4 dni po owulacji, nie zabespieczyliśmy sie, skończył we mnie. za pare dni zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywny, może zrobiłam go za wcześnie...nie wiem a teraz mam już 29 dzień cylku i nie mam okresu, dostałam tylko dwa dni temu takiego lekkiego plamienia....czy to może być ciąża mimo ze test wyszedł negatywny??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojtakataaaaaam Napisano Wrzesień 15, 2007 wydaje mi się, że to ciąża... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 jajeczko \"żyje\" tylko dobe do 48 h wiec nie powinno nic sie stać... ale różnie bywa. kilka dni po stosunku to za wczesnie aby wykonac test, lepiej powtórz test skoro nie masz okresu, albo idź na badanie z krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja12 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 jajeczko niby żyje dobe, a wczoraj rozmawiałam z moją koleżanką która zaszła w ciąże podzcas okresu. najbarzdiej się denerwuje pzrez to, ze miałam tylko dzień plamienia, bóle jak na okres a tu nic..:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgjjjj Napisano Wrzesień 15, 2007 dziewczyny jak to jest ..ostatni okres mialam 6 wrzesnia... moje cykle przypadaja co 29-30 dni..czy dzis wypada dzien plodny czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 maja12- test, test i jeszcze raz test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja12 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 ale test dwa dni temu wyszedł mi negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 to myśle ze warto sie przejść do lekarza... niech zleci badanie z krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja12 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 moniak-> jeszcze poczekam, może jutro dostane ten okres,piersi mam obolałe, ale to krwawienie leciutkie co miałam mnie dobiło:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 no zaczekaj... jak nic sie nie pojawi to test z krwi koniecznie. nie powtarzaj juz testow \"sikanych\" bo jesli jestes w bardzo wczesnej ciazy to moze jej nie wykryc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja12 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 na tym teście było napisane ze wykrywa już nawet dwu dniową ciąze, wiec chyba powinny wykazać..:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 a ile dni po stosunku robiłas? bo samo zapłodnienie moze trwac 3-7 dni. a kazdy organizm jest inny... znam przypadek, że kobieta w 5 miesiącu miała tak niski poziom HCG, że testy wychodziły jej negatywnie, a ciąza była potwierdzona USG i juz jej brzuch sterczał. ale nie ma co Cie straszyc, bądź dobrej mysli bo skoro jestes pewna dnia owulacji to nie powinnas byc w ciązy... w koncu jajeczko nie zyje az 3 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja12 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 jakies 5-6 dni po robiłam test, korciło mnie i zrobiłam...zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia123456 0 Napisano Wrzesień 15, 2007 wszystko sie moze zdarzyc, gdy głowa pełna marzen la lalalal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach