Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaałamka

Chcę odejść od męża

Polecane posty

Gość Zaałamka

To jest dość dziwna historia mój mąż mnie nie kocha bo jak można kochać robiąć coś takiego. Ciągle widzi we mnie same wady przynajmniej raz w tygodniu słyszę jaka jestem beznadziejna, Jego ulubione teksty wstydzę się za siebie przed swoją rodziną, jesteś powolna kolor włosów masz nie taki nie masz gustu wyglądasz strasznie, nie umiesz się zachować wczoraj się spytałam dlaczego mnie tak traktuje powiedział że sobie nazbierałam to znaczy ciągle sobie zbieram. Jest ciągle zmęczony nie ma na nic siły jak ja zaproponuję jakieś spędzenie czasu to się kończy awanturą i dalej by opisywać. Powiedziałam mu że chcę odejść to powiedział że jak mu oddam córke to odejdzie.

Gość gfdgfd
no ladnie.Ciekawe co ci sie nazbierało

o prosze - jaki Pan i Laskawca!!! Sama zabierz corke i odejdz!!! masz racje nie dac sie gnoic dupkowi :o

Gość boze ja chyba tez

Gość Zaałamka
Sprawa jest trudniejsza on nie popuści jego rodzina jest straszna to będą straszne awantury. A poza tym on musi odejść ja ze swojego domu się nie wyprowadzę. Jego rodzina strasznie mnie traktuje, od samego początku jestem najgorsza a mój mąż mamin synek nigdy nie słyszy gdy plują mi w twarz najwyrzej doda coś od siebie

Gość jennysss
wiesz jest wiele ksiazek psychologicznych, ktore tlumacza jak sobie radzic z takimi trudnymi charakterami, albo co moze byc przyczyna takiego zachowania, wiem bo dzis wlasnie je przegladalam w bibliotece.Poloecam podroz do ksiegarni albo biblioteki.Moze cos pomoze...

bardzo Ci współczuję :( rozumiem jak się czujesz, ale z tego co piszesz nawet nie warto o to małżeństwo walczyć skoro jemu aż tak nie zależy. Mam nadzieję, że ułoży Ci się wszystko, nie warto się męczyć z takim dupkiem! dla Ciebie >> 🌼

Gość Zaałamka
Chyba potrzebuję jakiejś grupy w sparcia kobiet które były lub nadal są z tyranem psychicznym to mie dobija. Czemu właśnie ja wlazłam w takie gówno :-(

Gość dodam cos od siebie
bo milosc jest slepa, pewnie przed slubem taki nie byl przytulam wirtualnie

Gość Zaałamka
do jennysss tak trudne dzieciństwo i pojebaną rodzinkę obłuda zakłamanie zadufanie wsobie poprostu narcyzm rodzinny.

..a wiesz co ja sobie tak myślę...? Powiedz mu, że dasz mu dziecko..że nie ma żadnego problemu.. ..hehs..gwarantuję Ci, że facet zgłupieje..nie będzie wiedział co się dzieje... zacznie wymyślać sto pięćdziesiąt innych powodów i zachcianek... ..bo wiesz co..? bo to jest zwykły tchórz..któremu po prostu jest wygodnie żyć u Twego boku jednocześnie Cię niszcząc.. ..najprawdopodobniej ma kogoś..komu prawi komplementy.. ..z kim czuje się świetnie..dlatego wygodnie mu Tobie ubliżać..bo najlepszą obroną od zawsze był atak.. ..powiedz mu, że ok, dasz mu dziecko, i niech spiżdża..... ..zobaczysz jaka będzie reakcja..:)

Gość Zaałamka
do dodam cos od siebie tak miłość jest ślepa i wszystkim to powiem teraz gdy patrzę na to po dłuższym czasie to wiem że już przed ślubem można było zauważyć że to pomyłka, ale jeszcze raz dodam miłość jest slepa jakbym mogła cofnąć czas to wogóle nie chciałabym go poznać

Gość Zaałamka
do _otulona_deszczem_ Wiesz za pół godziny będe jechać do domu bo teraz jestem w pracy zacznę tą rozmowę i jak co to powiem mu żeby zabrał dziecko ciekawa jestem jego reakcji

..zobaczysz jak będzie.. ..hehs..podkuli ogon jak pies..jak kundel.. ..najpierw bedzie probowal wejsc i podeptac Ci psychike..na zasadzie ze jestes wyrodna matka i tego mozna bylo sie po Tobie spodziewac..itp.. ..nie zraz sie tym..nie zacznij zaprzeczac malo tego..utwierdz go jeszcze w tym przekonaniu, ze owszem..jesli to ma byc Twwoja droga do komfortu, spokoju, uwolnienia sie z toksycznego zwiazku..to tak..wlasnie jestes wyrodna matka i juz:) zycze powodzenia

Gość alicccja
Chciałabym z Toba porozmawiać ,czytając Twoją historie widze swoje małzenstwo ,ja sobie juz z tym poradziłam

Gość Zaałamka
do alicccja Naprawdę ci wsółczuję że coś takiego przechodziłaś wiem najlepiej jak to jest to ciągłe poczucie winy i beznadziejności przynajmniej ja to czuję już bardzo długo

Gość Zaałamka
Zbieram się do domu mam nadzieję że przeterwam to jakoś dziękuję wszystkim za słowa otuchy jutro powinnam się odezwać

Gość Zaałamka
Dziś kolejny dzień mój mąż wczoraj znów próbował uspokoić sytuacje był milutki tak jak zwykle skrzywdzone zwierzątko potkulił ogonek i myśli że znów wybaczę a gdy zrobię się mniej czujna to znów zaatakuje. Cały on:-(

Gość Zaałamka
Nie on już mnie nie ugłaska mam dość mam trochę własnej godności. Niech się zabiera jedyne jeszcze rozwiązanie jakie mogęprzyjąć poza tym aby odszedł to terapia, ale czy to coś pomoże?

Gość Zaałamka
Gdzieś wewnątrz jest miłość i chęć walki bo ja nie lubię się poddawać to jest moje życie ale i nietylko mamy córkę ona powinna mieć dobre relacje ze swoim ojcem.

Gość kilijka
Zycze Ci żeby sie wszystko ułożyło- najlepiej bez lorda narcyza, zebyś znalazla wyjscie z sytuacji..