Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Monika***

Co sadzicie o imieniu Antek?

Polecane posty

mi tez sie podoba synka chcemy nazwac Wojciech Antoni. byłby Antos ale Wojtuś jeszcze bardziejmi sie podoba>

Gość mam zle wspomnienia
bo mojej mamy byly maz mial tak na imie ale ogolnie to ladne imie,wazne ze wam sie podoba,rodzinie nie musi

mam zle wspomnienia- chodzi o to, że nie podoba sie mojemu M. I to juz jest problem, no ale jakoś go moze przekonam:P

jesli nie lubimy kogos o imieniu Adam TO NIE ZNACZY ŻE MAMY SIE ZRAŻAĆ DO WSZYSTKICH Adamów:)

teraz jest sezon ana Antki, Julki, Amelki, Zuzie i Kubusiów. Taka moda i wszyscy tak daja dziciom na imię. Mi sie Antoni nie podoba, podobnie jak np. Franciszek.... Ale to nie mi sie ma podobac tylko rodzicom no i w przyszłości dziecku, zeby sie nie wstydziło ze ma tak a nie inaczej na imię i chyba to przede wszytskim trzeba wziąc pod uwage!

Gość kimbuktuu
teraz jest moda na stare imiona, ale wszędzie dookoła Antki Franki, Stasie. Mnie się nie podoba. Często rodzice chcą wyróżnić swoje dziecko imieniem i tym samym robią mu krzywdę na całe życie.

Gość radaaaaaaaaaaaaaaaa
Wolac na male dziecko Antos - podoba mi sie. Ale kiedys to dzicko urosnie i Antek to najbrzydsze imie jakie kiedykolwiek slyszalam:( Pewnie w szkole beda sie z niego nabijac,chodziaz nie,bo teraz moda na Antki wiec nie bedzie sam.

mnie sie bardzo podoba ;) moja znajoma na trójke dzieci: Frania , Antka i Helenkę ;) przeuroczo :)

Gość blagam oswiec mnie
tak, super imie

Gość Oli...
A moja córcia ma na imię Antonina i ja uważam że to śliczne imię tak jak Antoś !!!

Gość megi2442
Antek?! Super, tez wybralam to imie jezeli bedze chlopak.

u mnie bedzie Franio bo Antek sie mojemu facetowi mniej podoba :P :P :D

Gość megi2442
Slodkie!! Moja przyjaciolka pod koniec sierpnia urodzila Franka. Super, ze te imiona wracaja.

Gość megi2442
Slodkie!! Moja przyjaciolka pod koniec sierpnia urodzila Franka. Super, ze te imiona wracaja.

Gość Antonio000
Antoś kojarzy mi się z malym urwiskiem:P

Gość bardzo lubie.....
antonówki

Gość pieluszkowa mama
podobało mi się zanim w moim otoczeniu nie zaczeto tak nazywać co 2 chlopca. Jak nie kubuś to Antek. oj za dużo tego.

Gość lolololo
to fajnie ,że takie fajne imię coraz bardziej popularne , bo mam zamiar nazwać tak mojego synka - SUPER

Gość podoba mi się
Mały Antoś, trochę starszy Antek i dorosły Antoni- piękne imię. Mieszkam w małej miejscowości i gdybym tak nazwała swojego synka, to nieźle bym się wyróżniła, bo u mnie takich imion po prostu nie ma.

Gość megi2442
I bardzo dobrze, bo to piekne imie. Moze pozniej spotkamy sie kiedys z Naszymi Antkami? Pozdrawiam!!

Gość Ladniutkie
Pochodzi od Antonius (Antoninowie) to znaczący ród w starożytnym Rzymie. Charakter: Osoba wszechstronnie wykształcona, odnosząca poważne sukcesy. Sprzyja temu stały charakter, pewność siebie, lojalność wobec postanowień. Nie lubi rozgłosu. Doskonały znawca dusz i charakterów ludzkich. Mimo to osoba uparta i bezkompromisowa. Postać mało zauważalna w domu, w rodzinie spokojna, jako współmałżonek przeciętna i mierny rodzic. Mimo to dba o warunki dla swojej rodziny

Gość moi znajomi nazwali
Anton a corke Frida. fakt, ze mieszkaja w niemczech ale imiona fajne.

Moj synek to Antos:D i bardzo mi sie to imie podoba:) Nie podobaja mi sie natomiast wszystkie Olivery,Xavery itp.takie dziwactwa:O

Gość megi2442
Dokladnie mamaya. Ja jezeli bedzie chlopak to nazwiemy go Antos, a jezeli kobitka to Zosia. Moja znajoma dala corci Nicola- paranoja. Jest przeciez tyle pieknych polskich imion.

mi sie nieszczegolnie podobalo do czasu az poznalam fajnego faceta o tym imieniu :) antek, maly antoś, fajnie :) chociaz ja bym tak synka nie nazwala. przekonuj rodzine az im sie spodoba ;)