Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaczka2425

Pomozcie,nie daje rady

Polecane posty

Gość smutaczka2425

Hej mam problem otoz nie umiem sie nieprzejmowac i martwic;(:(Jestem mloda osoba a zyc mi sie niechce,Nie umiem sie cieszyc swoim zyciem,kazda chwila:(:(;(Macie jakies sposoby aby sie nieprzejmowac:(:(Jej ale glupi problem

Gość smutaczka2425
Up:(

Gość mam jeden sprawdzony pomysł
bo też jestem wrażliwcem. Próbuję nie przejmować się tym, na co nie mam żadnego wpływu. I bez względu na to, czy będę się tym martwić czy nie i tak niczego to nie zmieni. Więc po prostu zapominam o tym, bo nawet gdybym "na rzęsach stanęła" to i tak sytuacja rozwiąże się w ten czy inny sposób, a ja temu zaradzić nie zaradzę. A tylko zaszkodzę sobie zamartwiając się tym

Gość ala6
problem nie glupi rozwiazanie PROSTE muzyka

Gość dodam cos od siebie
zgadzam sie muzyka pomaga :) na mnie dziala jeszcze taniec, zapominam o wszystkim

Gość smutaczka2425
Wiecie,czuje sie zamknieta w klatce,w zasadzie nie mam przyjaciol ani nikogo ,siedze w domu,czas spedzam nad ksiazkami,eh poprostu to moje przejmowanie sie wszystkim mnie powoli wykancza:(

Gość mam jeden sprawdzony pomysł
to dlaczego nie wychodzisz nigdzie? Jaki jest tego powód, że nie masz przyjaciół? A może ty jesteś po prostu nadwrażliwa a nie przejmująca się> Wyjasnij na czym polega twój problem. Bo ja chyba źle cię zrozumiałam i myślałam, że przejmujesz się problemami nie do przebycia. A wygląda na to, że po prostu rozczulasz sie nad sobą

Gość smutaczka2425
Nie,poprostu to ze sie martwie wszystkim mnie wykancza.To ze nie mam przyjaciol prawdopodobnie polega na tym ze jestem troche aspoleczna i nie moge znalesc jezyka z rowiesnikami .Lubie stara polska muzyke lata 60,70,80 ,kocham gory,kocham biologie,nie lubie dyskotek,ucze sie dosc dobrze,jestem dziewczynką z warkoczykami a to wszystko jest niedzisiejsze:(:(

Gość czytam czytam czytam
i jeszcze raz czytam jest wiele książek jak sobie pomoc które \'budzą\" nasze umysły z marazmu dnia codziennego idż do biblioteki i pod tytulami psychologii wybierz cos chociazby po tytule ktory Ci sie spodoba TO DZIAŁA

Gość oprócz warkoczyków
nie widzę w tobie nic dziwnego. Wiele osób lubi taka muzykę, łazi po górach pasjonuje się biologią. Więc może obetnij warkoczyki, albo po prostu je rozpuść i weź los w swoje ręce :-) Nikt ci nie każe łazic na dyskoteki. Wejdź na forum miłośników gór czy pasjonatów biologii, czy muzyki lat 60-80 i zobacz kto tam ciekawy siedzi. Może jest ktoś z twojej okolicy, z kim wspólnie pasje będziecie rozwijać. Bo tak siedzieć na kafeterii i wyżalać się jak ci źle a nic nie robić żeby to zmienić, zupełnie nic nie zmieni. Więc zacznij od włosów i bierz życie w swoje ręce

Gość smutaczka2425
Aha dla wyjasnienia mam 17 lat:)

\"Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzac trzeba\" Moze to stare, oklepana i nieprawda, ale mnie pomaga :) Zawsze, kiedy jest mi źle, przypominam sobie te słowa i dzięki temu wierzę, że wszystko, co mnie spotyka w życiu jest narzucone z góry, ma jakiś sens i swój określony cel :) Wtedy naprawdę mi lepiej, bo wiem, że tak musiało być, trzeba się pogodzić i żyć dalej, ciesząc się, z nowego życiowego doświadczenia.