Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana Ola

cała prawda o Andrzeju z B.

Polecane posty

Gość oszukana Ola

Moje Drogie muszę Was rozczarować.Andrzej wcale nie jest takim wspaniałym uczuciowym facetem.Pisze, że szuka miłości a tak naprawde leci na wygląda.Marzy mu się jakaś fajna dupa, żeby zaszpanować przed kolegami.Wiem coś o tym bo miałam okazje poznać A.Na początku wydawał mi się sympatyczny ale do czasu.Ja mu okazałam uczucie natomiast on mnie odrzucił dlatego, bo mam troche kilogramów za dużo.Nie powiedział tego oczywiście dosłownie ale dał mi do zrozumienia, że z tą wagą nie mam u niego szans.A. powodzenia u kobiet nie ma, wystarczy spotkać go "pod kutrem" by się o tym przekonać.Jednak faktem jest, że odrzuca dziewczyny przeciętnej urody i ogląda się za laskami.Nic więc dziwnego Drogi Andrzeju, że jesteś sam, zresztą już Ci o tym mówiłam w czym tkwi Twój problem.

Gość oszukana Ola
wiem, że tu jesteś.

Gość oszukana Ola
Jak to skąd?Andrzeja poznałam na tym forum, potem pzeniesliśmy się na via email, zanim mnie zobaczył był taki symaptyczny zupełnie jak tu na forum.a potem sie rozczarował gdyż okazałam się za gruba.

Gość wyszlo szydlo z wora
pieprzony palant:o

Gość oszukana Ola
tak bardzo go pokochalam. a on mnie tak olal! I zabral w dodatku ostatnia paczke drazy z Biedronki! miales chamie zloty rog!

Gość piwko
a ile olu masz tych kilogramkow wiecej

Gość no a mnie Andrzej z B.
wykorzystał sexualnie, a potem powiedział, żebym mu zapłaciła za sex, bo gdyby nie on, to dziewicą bylabym do 80 tki. Dałam mu 20 zeta.

szczena mi opadla :O..........................................................................................................................................................................................................................................................................

Gość oszukana Ola
tak ze 2 kg

Gość piwko
Ramzes -czy tylko szczena

Gość no a mnie Andrzej z B.
dodam, że jego WIELKIE PRZYRODZENIE, o którym mówił, okazało się być malutką kruszynką, której trzeba długo poszukać, żeby znaleźć.

Gość hłeeeeeeeeeeeeee
Co tylko dowodzi tego,że wszyscy, absolutnie wszyscy faceci z tego forum są ściemniaczami. Bez wyjątku.

Gość oszukana Ania
nie kłam ja jestem z toba w ciazy, a ty mnie nie chcesz teraz. a przedtem jak byłam szczupłą to kochałes sie ze mna!!!!

Gość mnie też wykorzystałeś
na dyskotece, pamiętasz 28 maja 2006 roku. Dodaj do tego dnia 9 m-cy i wyjdzie Ci nasza córcia Andriusza.

gwertz !!! to chyba dobrze ze wygladasz jak kobieta no nie ;) ...... Andrzej zabierasz 2 na dyskoteke ?????? a ja myslalem ze rozmyslasz o niebosklonie i psioczysz na samotnosc :D

Gość nigdy mu nie ufalam ..
jednak taki jak wszyscy :(

Gość mnie też wykorzystałeś
będziesz płacił alimenty po dobroci czy mam iśc do sądu?

Gość Leszek z Biłgoraja
mnie tez wykorzystuje od 5 lat, ale analnie. Andrzejku, czy jestesmy jak co tydzień umówieni pod mleczarnią o 20.00????

Gość oszukana Weronika
Mnie też wykorzystałeś. To było nad jeziorem. Potem mnie rzuciłeś i powiedziałeś, że takiej jak ja nie chcesz.

Gość oszukana Ania
a na torze wyscigowym pamiatasz jak to robilismy na pieska??

Gość oszukany Mietek
nigdy Ci nie wybaczę tej całej flachy, ale Ci powiem, że po małym drinku robisz się namiętny, o czym do tej chwili pamięta mój pies Szarik