Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domowe czy słoiczki

Domowe czy słoiczki?

Polecane posty

Gość Brodawka mała
A ja gotuje,na parze z ogródka babci sa warzywa,więc wiem,że nie pryskane.Ale gdybym tego ogródka nie miała to bym kupowała warzywa od gospodarza ,gdzieś w okolicy.Nie dam małej słoiczka...chyba,że deser.Gotowanie jej zajmuje mi mało czasu.Ustawiam parowar i w tym czasie zajmuje się małą. Czy słoiczki są zdrowe?Czy ja wiem,wiem jedno...zwykłą marchewke dopiore ze sliniaka a ze słoiczka juz nie....wiec chyba nie taka naturalna....

Gość boją się bo można ich
podać do sądu o zniesławienie..... Fajny przepis na zupkę (jak pracowałam w Belgii jako opiekunka takie robiłam :) mały kabaczek (pokroić w słupki, wyjąć pestki, pokroić w kostkę) 2 marchewki , pokroić w kostkę, ugotować z kabaczkiem , na koniec dodać żótko (albo mięsko, albo kawałek uduszonej ryby), łyżkę masła (dla smaku) albo łyżkę oliwy z oliwek. Super (kabaczek jest super zamiast ziemniaków :) I Konsystencja zupki jest trochę jak budyń, kisiel...

Gość poznanianka 22 lata
gdzie sa te ekologiczne tereny? wiecie to nie jest oplacalne wiecie jak sprawic aby cos roslo bez sztucznych rzeczy.Ja nie wierze w te eko tereny.