Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenkaa 86

wczesne siwenie wlosow

Polecane posty

Gość Olenkaa 86

mam 21 lat a juz mam troooszke tych siwych wlosow:/ cy mozna temu jakos zapobiec? moze jakies witaminy czy cos? wiem ze tego sie nie da leczyc ale moze jakos zahamowac troche:P

Gość rekordzistka23
też mam ten problem... farbuję włosy...

Gość Olenkaa 86
nie mam ich tak duzo w sumie chociaz jak tak dalej pojdzie, kurcze nie chce sobie niszczyc wlosow farbą, nie tak wczesnie :P

Gość sa jakies preparaty
odsiwiajace z tego co kojarze poszukaj w sklepach ale kosztuja chyba ok 50 zl bo pamietam ze na jakims topiku ktos narzekal na cene

Gość Misiaa20
wklejam odpowiedź z podobnego topiku: "Siwulka 19 a ja czytalam ze jedzenie sezamu przywraca naturalny kolor włosów przeczytałam o tym w siążce "Odnowa na talerzu" Biożeny Żak-Cyran . nie wiem ile w tym prawdy ale na jednych sezamkach też pisało podobnie z tym że nie bylo to tak optymistyczane tzn. że sezam tylko opóźnia siwienie a nie przywraca kolor z tym ze to było na sezamkach z czarnego sezamu. czytalam też na stronie jakiegoś sklepu internetowego o czarnym sezamie też ze jest poloecany przy siwieniu zeby go parzyć i picchyba przez 4 tyg ale juz nie moge tej strony znaleźć szukałam w sklepie ze zdrową żywniościa tego czarnego sezamu i nigdzie nie ma tylko co najwyzej niełuskany a czarnego nigdzie nie ma " narazie jem biały i pije olej sezamowy

Gość ANETTTTTTka
to prawda z tym sezamem ?? pomogło to komuś?

Gość martuśśśś
gdzieś czytałam też o smarowaniu głowy olejem kokosowym ale chyba drogi jest