Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona_trawka

kto jedzie ze mna?

Polecane posty

Gość zielona_trawka

kto wyjezdza ze mna na bezludna wyspe :( mam ochote zaszyc sie gdzies :(

Gość Cocounutka
myslisz ze ludzie obcy w stosunku do ciebie beda chcieli wybrac sie z toba na zielona trawke>??? wiesz raczej tu niemasz szans, a co cie sklonilo do wyjazdu na zielona? od tak poprostu wypad? gdzie mieszkasz?

Gość zielona_trawka
hehe chcialabym wyjechac ale raczej narazie sie na to nie zanosi uciec troszeczke od problemow i napisalam to troche w przenosni nie musisz wszystkiego tak brac na powaznie

Gość Cocounutka
ahh :) lapie teraz. Widzisz czasami juz tak zycie sklaniac by myslec wciąz na poważnie non stop zadnego luzu,przenoscni, wszystko ma sklaniac do realizmu. no tak wsumie tez bym chciala zlapac oddech moze nie od problemow bo ich wiekszych niemam, ale od komplikacji i niepowodzen w sensie uciekania waznych terminow, wszystko odbiega,przeklada sie na dalszy termin i tego mam dosyc. A czyz owy wyopad nie jest próbą ucieczki od zycia codziennego? cos cie gnębi czy poprostu nie mozesz wytzrymac codziennej rutyny, amoze masz sytuacje wrecz przeciwną wszystko dzieje sie w szalonym tempie i niemozesz nadazyc dlatego chcesz zatrzymac sie chocby na moment klapnac na zielona trawke :) ?

Gość zielona_trawka
hehehe oki chcialabym sie gdzies zaszyc zaczac wszystko od nowa gdzies gdzi enikt mnie nie zna o tak powiem

Gość lata mi
Ja chcę. A na wyspie można łyknąć prochy i w otoczeniu kojącej zieleni odejść na zawsze. Zniknąć.