Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany_21

Dziewczyny mnie nie lubią

Polecane posty

Gość zdesperowany_21

No chciałbym coś zgadać i czasem zagaduję,ale widzę,że one(dziewczyny) nie mają chęci kontynuowania kontaktu.Nie wiem,czy coś robię nie tak(chodzi mi o podejście),czy po prostu chujowo wyglądam.

teoretycznie na 100 zagadanych powinna się znaleźć z 1 chętna do kontynuowania. Powinieneś pójść w ilość jak ci bardzo zależy i nie przejmiesz sie, statystycznymi, 99 spławieniami :classic_cool:

Gość zdesperowany_21
aha.To mi bardzo pomogło:classic_cool:.ilość - to nie dla mnie-wolę jakość. Dobrze-przyznam się bez bicia-nie umiem rozmawiać z dziewczynami/kobietami.Czy na prawdę nie mam już żadnych szans?

Gość no to w takim razie
PRZEGRAŁEŚ ŻYCIE

Gość w takim wypadku
masz szanse na paszteta o ile pasztet nie bedzie wybredny

Gość zdesperowany_21
śmiejcie się. ja na poważne zaczynam tak myśleć:(

Gość zdesperowany_21
Wiem,że większość uważa mnie za "ciotę",ale dlaczego?

Gość Jeśli naprawdę nie
lubią Ciebie dziewczyny, to najwyżej zostaniesz starym kawalerem. Kiedy będziesz miał 40. wszyscy żonaci koledzy będą Ci tego zazdrościć.

bo jesteś np.: - brzydki - kiepsko zbudowany - masz dziecinną twarz - nieśmiałość - małomówność - brak zainteresowań - towarzyska nieporadność - kiepski gust (ubrania) - brak ambicji - zbyt duża uczuciowość - niezdecydowany - brudny - kiepski charakter - niezaradny - biedny itd.... więcej propozycji na razie nie mam :D ile ludzi tyle powodów :P Sam powinieneś wiedzieć co z tobą jest nie tak. No przynajmniej w przybliżeniu.

a co napisał w drugim :D więc pewnie jak nie umie to ciężko zrobić dobre wrażenie :O nie ważne gdzie się próbuje. do czytania ze zrozumieniem jeszcze nie doszedłem. Dopiero od października :( ;)