Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duszyczkaaaaaa

Zdrada

Polecane posty

Gość Duszyczkaaaaaa

Witajcie drogie Panie. Temat prawdopodobnie walkowany miliony razy.. A jednak wciaz poruszany na nowo. Ogladalam na filmach, sluchalam opowiesci znajomych, i nigdy nie wydawalo mie sie, ze i mnie to kiedys spotka. A jednak. Spadlo jak peprzony grom z jasnego nieba i wywrocilo moj swiat do gory nogami. Czy spotkalyscie kiedys bratnia dusze? Kogos, kto po kilku dniach znajomosci rozumial Was bez slow? Kto lubi to samo, mysli tak samo i nawet ma te same wady.. jest po prostu identyczny? Ja spotkalam.. starszy ode mnie facet.. w gole nie w moim typie.. A jednak, zawladnal moim sercem, mimo, iz w mym sercu bylo miejsce tylko dla mego meza.. Kocham meza, podziwiam i nie umiem bez niego zyc.. a jednak.. nie ma dnia bym nie myslala o "bratniej duszy", nie rozmawiala z nim.. nie planowala spotkania.. Dzieli nas miliony kilometrow.. spotkalismy sie kilka razy.. targa nami szalone uczucie, namietne.. Czuje sie najwieksza suka w stosunku do meza, a jednak nie potrafie przestac spotykac sie, myslec, rozmawiac.. z Nim... Mialyscie cos takiego? Czy to tylko ja jestem jakas popieprzona?

Gość blablablablabla
idz go bzykac a potem wroc tu i zaloz topik "zdradzilam meza co ja teraz zrobie"

To co piszesz to klasyka wirtualnego swiata MATRIX wszystko cudowne ach i och i ten drugi świat rzeczywisty z trudnościami szarością dnia codziennego. A teraz przeczytaj sama swoje słowa .........Kocham meza, podziwiam i nie umiem bez niego zyc.. w tych słowa zawarta jest odpowiedż .