Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozczaruj mnie

Podniecają mnie inteligentne umysły morderców..

Polecane posty

lubie czytać, oglądać, przeglądać wszystko co jest związane z seryjnymi mordercami, moje male hobby. zakochalam sie w hopkinsie( im straszy tym lepszy, jak wino) i jego wykreowanym umyśle w filmie Milczenie Owiec oraz w inteligencji pana Brook\'a może ktoś ma podobne odczucia?

Gość tak sobie a muzom...
"zakochalam sie w hopkinsie" cos ci sie pomylilo, nie jest seryjnym morderca a jesli sie zakochalas w aktorze, to nie bardzo widze zwiazek z tematem

Gość chora jesteś
to się leczy dziecko idż koniecznie do psychiatry bo chyba masz coś z psychopatki

Gość Oniryczne rykowisko
Może raczej paradoksalnie podziwiasz tę ich inteligencję, plan i pasję?, bo stwierdzenie, że cię podniecają rzeczywiscie brzmi nieco dziwnie

to co cie w końcu zafascynowało?? Prawdziwi seryjni mordercy czy suspensy oraz thrillery??

Gość ag---
czy hopkins to nie przypadkiem rezyser;>

Gość przez siedem lat
pojebancow jest bez liku, tylko co za czort mnie podkusil tu zagladac

Gość hopkins to aktor

Gość jakby ci taki zamordowal
dziecko ciekawe czy tez tak pieknie bys pisala...

Gość ale napisala zee
ale napisala ze podnieca ja inteligencja mordercow a nie ich mordy :o

Polecam Ci Erica Spindler,pisze rewelacyjne ksiazki ze wszystkimi przemysleniami mordercow.A jej jedna z ostatnich ksiazek \"Z ukrycia\"poprostu rewelacja! Jeszcze Alex Kava pisze rewelacyjne ksiazki o mordercach.

zaden morderca nie rodzi sie mordercą, wszyscy ci, zarowno ci seryjni jak i nie mają za sobą cięzkie przezycia, przewaznie ta swiadomosc i mozliwosc do czynienia zla rodzi się juz w kilkuletnim dziecku, ktore bite, ponizane, gwalcone itd. hitler, stalin...itd. tez skrywali w sobie jakies mroczne, upokarzające tajemnice

Może nie podniecają ale fascynują. Cóż takiego siedzi w ich głowach, jaki jest tok ich myślenia, co powoduje, że zabijają.

droga pani inteligentne umysly to sa umysly autorow piszacych horrory o mordercach, pobyt w celi z morderca skazanym na dozywocie bardzo by pania rozczarowal, niestety

Gość lalalalaaaaaaaaaaaa
ladne masz zainteresowania :D

Gość zwisa nam to
Nie. Nie zgodze sie. To jest jak z niezdziwedziem. Raz pozna smak krwi zrobi to znowu to samo z człowiekiem, jesli ktoregos dnia raz krzyknie potem robi to znowu raz podniesie reke robi to znowu raz zabije pobije.. robi to znowu dlatego tak wielu jest seryjnych morderwcow... ogldałam kiedys medycyne sadowa jak miałam descovery;) potem analizowąłam zycie tych co o nich cos wiedziałam a własnie zabili pobili wrzeszceli.. nitk nie rodzi sie morrdercą. Po przekroczeniu granic po prostu nim sie staje.

Gość uzurpatorkajestemno
akurat pisze prace magisterska o seryjnych mordercach i rzadko ktory film ma cos wspolnego z tym jak jest faktycznie. polecam poczytac gierowskiego albo widackiego. jest ogromna literatura amerykanska z dziedziniy profilowania. polecam tez oczywsicie dostojeskiego i de sade;)

Gość uzurpatorkajestemno
dostojewskiego;)

uzurpatorkajestemno - akurat filmy przewaznie opieraja sie na legendzie danego mordercy... ;), np. Zodiac, ktory to film mocno mnie zaintrygowal.

Gość uppppppppppppppppppp