Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anul

Pytanie o konsekwencje

Polecane posty

Mam 19 lat, wczoraj chłopak namówił mnie do współżycia, ja tez tego chciałam ale sie strasznie bałam konsekwencji i nadal się boje, on ma 25 lat, jest doświadczony, wczoraj był dla mnie taki miły, kazał mi się rozlużnić i te sprawy, oczywiście mielismy zabezpieczenie, nie czułam żanej przyjemności, jedynie ogromny bół, plamiłam, jednak chyba nie przebił mojej błony tak do końca, tak czułam,nie był to udany sex, ja się opierałam, więc przełożyliśmy to na dzisiaj, tez się bardzo boję ze mogę byc w ciązy, mimo tego że miał prezerwatywe, powiedzcie dziewczyny po ilu dniach są widoczne objawy? Może rozwiejecie moje wątpliwości, bo ja nie jestem wogóle w tych sprawach doświadczona:((

skoro prezerwatywa nie pękła ani nie zsunęła sie to nie ma sie czego bac

witaj po pierwsze jak juz isę zdecydowałas na współżycie to tak jak twój partner ci radził musisz być rozlużniona i jeżeli jesteście zabezpieczeni to w trakcie sexu nie myśl o konsekwencjach tylko cieszcie się sobą, a jeżeli tak się obawiasz to idź do gina niech ci przepisze jakieś tabsy dla ciebie. Bo n ie będzie udanego sexu jeżeli w grw wchodzi stres i nerwy. życzę dużo udanego sexu pozdrawaim

dzieki dziewczyny, to jest mój 26 dzień cyklu, wydaje mi sie że dni niepłodne a wiec poczekam na miesiaczkę, a czekam na nia jak na jakies zbawienie, boże jeszcze sie boję, w tym tygodniu wybiore się do ginekologa

Jeszcze nie czas dla Ciebie na seks skoro tak sie zachowujesz. Nie daj się :\"namawiać\" na coś na co jeszcze nie jesteś na to gotowa.

Zgadzam sie z Miarka - to chyba nie czas na Ciebie :) Nie masz sie czego obawiac wiec nie czekaj tak na okres z utesknieniem bo jeszcze zacznie Ci sie spozniac.