Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no teraz ja ma problem

pomozcie teraz mi

Polecane posty

Laseczki, pomozcie mi! Pierwszy raz pisze na tym forum..od zawsze mam duze zaburzenia hormonalne, bardzo nieregularne miesiaczki. Ostatnio to sie unormowalo. Ostatnia mialam na poczatku sierpnia. I od tamtej pory cisza. W ciazy nie jestem (brak wspolzycia od 9 miesiecy). Spedzialam 2 tygodnie w Hiszpanii (10-23. 08) czy to moze byc przyczyna przesuniecia? Najblizsze terminy u mnie do ginekologa sa na pazdziernik. I mam problem. Ok 6/10 wyjezdzam i bardzo mi zalezy zeby nie miec okresu w tym czasie. Jak moge sobie pomoc? Prosze Was, jestescie madre babki i bardzo na was licze. jutro bede probowac dostac sie so lekarza wczesniej ale u mnie w miescie graniczy to z cudem.

up

Gość nic nic nic
chyba nikt Ci nie pomoże, nie ma możliwości przesuniecia krwawienia (chyba, że bierze sie tabsy), tymbardziej w Twoim przypadku jedynie gin

wiem, chcialam jedynie spytac czy to mozliwe, ze przez 2 tyg w Hiszpanii tak sie przesunelo i czy sa jakies domowe sposoby na przyspieszenie miesiaczki? mam objawy: brzuch pobolewa, piersi duze itd...ale nic. Myslalam wiec, ze moze jakies gorace kapiele albo cos. Zanim sie dostane do tego piekielnego gina :/