Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anula89

Topic dla odwaznych!

Polecane posty

nie jem parowek dlatego ze lubie ;/ jem dlatego, ze nie maja węgli, a troche bialka mimo wszystko maja. nie moge przeciez zyc na samej sopockiej ;/ dziwne myslenie, no ale...

Nie wiem jak wy, ale moim zdaniem najlepsze jest ograniczenie jedzenia slodyczy, fast foodow itp. Kazda jakas specjalizowana dieta to moim zdaniem glupi pomysl. Pozniej jak dodasz chociaz troszeczke weglowodanow zaczniesz tyc bo organizm bedzie je magazynowac

anula, ja tez robie MZ, ale mam kilka swoich zasad :) Irret: no cos ty, nie wkurzaj sie zaraz. Przeciez oprocz sopockiej i parowek sa tez inne rzeczy. Chcialam ci tylko zwrocic uwage, ze parowki sa niezdrowe, a bialka wcale duzo nie zawieraja, wiec nie bardzo odpowiadaja twojej diecie. Ale to twoj wybor :) I nikt nie kaze ci ciagle jesc sopockiej :)

sorry mushellko :D po prostu wszyscy w domu mi gadaja, ze nie powinnam sie odchudzac, wiec juz jestem troche przewrazliwiona:D a w dodatku mam ochote na cos slodkiego to juz wole nerww...:D

mushellka jakie masz zasady? ja np jem pelnoziarniste pieczywo lub wase i nic po 18

Co tu tak cicho? Dziewczyny gdzie jestescie? Ja jestem dzisiaj po ciezkim wf-ie i aerobicu i czuje sie cudownie:)

Gdzie sie podzialyscie? Mam nadzieje ze nie poddalyscie sie bo jak u mnie to narazie idzie dobrze