Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość je łop

podobaja mi sie puszyste

Polecane posty

Gość jsjsjs
a rozmiar 40 to duży ???? bo juz zgłupiałam czytając tn topik...

Gość burza nocy letniej
Wiktor, prosze Cie, odpowiedz mi na pytanie bo mnie to intryguje! ponawiam: jak ta Twoja piekna, wyksztalcona, inteligentna, idealna narzeczona moze byc z kims takim jak ty? :D kims tak nietolerancyjnym, zburaczalym i wyrazajacym sie o innych ludziem (pomijam, ze o kobietach) z takim wulgaryzmem?! jakby moj facet tak przy mnie powiedzial o kimkolwiek to by dostal w pysk az by huknelo :P Ale jak juz wspomnialam: moj facet pali i lubimy piwo a dla ciebie to patologia przeciez :P Ehhh biedaku, leczacy kompleksy w internecie. Powinienes jeszcze dopisac do tekstu o Twojej narzeczonej: "a potem sie obudzilem" :D

Gość burza nocy letniej
a teraz spojrzalam na twoja stopke i widzac ja poplakalam sie ze smiechu :D szczegolnie ostatni wpis mnie rozwalil. A moze ty masz po prostu 16 lat i bujna wyobraznie? :D O matko, nienawidze takich glupot jak twoj ostatni wpis w stopce :D facet powinien miec jednak jaja :D

Gość sweetnesss
Charlotta,nikt nie jest "niedorobiony".zenujace

Zajmij się może sobą, co? To oni mogą tu obrażać grubsze laski ale jak sie napisze coś o szczupłej to jest wielka afera :O

Wiktor-cos-tam i katarszyna --------> jesli ty jestes tak inteligentny jak ta twoja stopka o stolcu... A ja wolalabym byc gruba niz taka glupia jak ty, katarszyna i wam podobni. Ja moglabym schudnac, a wy nie zmadrzejecie.

Gość sweetnesss
mnie obrazalo setki takich jak Ty i jakos afery nie robilam.Po prostu nie rozumiem,jak mozna nazwac kogokolwiek "niedorobionym".Takie slownictwo nikomu nie imponuje ani nikogo nie przekona

Gość sweetnesss
nudna jestes,zero argumentow i jeszcze sie rzucasz i obrazasz.

Gość katarszyna ze szczecina
widze ze niektore analfabetki musialy pozionac troszke jadem co do mojej osoby-fajnie sie smialam-czekoladek wam zabraklo do dalszego tuczenia sie? Nikt nie mowi tu o tych ktorzy sa otyli z powodow choroby a o tych ktorzy sa otyli bo zra-jak widac czytanie ze zrozumieniem nie jest dla wszystkich widze proste. Poza tym poczytajcie sobie nieuki ze zadyszke kazda otyla ma,taka prawda.Wiec zanim zaczniecie hipopotamice zionac jadem i bezmyslnie sie bronic to sie zastanowcie nad tym. a co do mezczyzn to zawsze podobaly,podobaja i beda sie im podobac kobiety SZCZUPLE!! Poza tym jeszcze jedno-kolejny dowod nieuctwa-poczytajcie z czego robi sie celluit i znajdzcie go u szczuplych dziewczyn-powodzenia. Delicious rozsmieszyla mnie najbardziej,twoje kompleksy sa tak wyrazne ze widac je na kilometr. Schowaj sie istoto marna gdzies daleko bo twoje wypowiedzi tutaj sa tak zenujace i tak smieszne ze pograzasz sie ogromnie-wstyd ze takie rzeczy wypisujesz.

Gość burza nocy letniej
Katarszyno, o Tobie nic nie napisalam a widze, ze tez warto, tym bardziej, ze Wiktor nie udziela mi wciaz odpowiedzi na intrygujace mnie pytanie :D mam prosbe, przeczytaj moje wypowiedzi i powiedz czy jestem analfabetka :D Z dobrego serca radze poczytac troszke "Slownik Poprawnej Polszczyzny pana Doroszewskiego ". Mozesz sie dowiedziec wielu interesujacych rzeczy bo Twoj styl pisania pozostawia wiele do zyczenia. Natomiast dziewczyny podaly madre, nie ociekajace jadem argumenty. A pytanie do ciebie mam tylko jedno: skad, widzac grubsza osobe, np. w barze, wiesz, ze jej otylosc jest skutkiem nadmiernego jedzenia a nie choroby? Odpowiedz bo mnie to interesuje bardzo :D

Gość SaGustaIgusciki
nie noo..sledze ten topik od poczatku i slow mi brak..DO WIKTORA-Skoro dla Ciebie facet ktoremu podobaja sie puszyste jest nienormalny to co powiesz o tym ktoremu podaba sie(nie bede pisac wieszak)dziewczyna o typowej figurze modelki z wybiegu ..plaska,zwystajacymi kosciami,z zapadnietymi oczami..i to jest niby normalene?!W naturze ludzkiej nie jest tak wygladac..przede wszystkim to niezdrowe.Nie mozecie wrzucac wszystkich do jednego worka!Kazdy jest inny i z roznych powodow wyglada tak czy inaczej..Ale mnie tez wkurza to ze lepiej uzalac sie nad soba niz w koncu wziasc sie za siebie i zaczac cos robic!Naprawde nie trzeba duzo wysilku zeby dobrze wygladac a przy tym kozystac z zycia i byc przy tym zdrowym(oczywiscie nie mowie tu o chorobach na ktore nie mamy wplywu).A co do celulitu..to mam kolezanke ktora ma 168cm wzrostu..zawsze byla chuda jakies 45kg..a nawet sama chciala przytyc ale taka juz ma przemiane materii..nigdy nie miala skokow wagi a niedosc ze ma celulit na udach to rostepy na calym ciele..Wiec niech mi nikt nie wciska ze tylko..jak to ujales SLONICE cierpia na niego.To jeszcze nic..ta dziewczyna jest naprawde ladna,inteligentna,ma 21 lat i nigdy nie miala faceta i nie dlatego ze nie chce..ale ona nawet nie ma powodzenia.Wiec wyjasnij mi prosze to!Drugi przyklad..dziewczyna o wzroscie 165 i ok 65kg nigdy nie cierpiala na brak zainteresowania..ale Ty i tak zaraz powiesz ze pewnie tylko ja bzyknac chcieli!

no a ja jestem puszysta i co, jakoś faceci na mnie lecą. Zawsze taka byłam i chyba już będę. Mój chłopak zostawił dla mnie taką \"szczupłą i atrakcyjną\". Chyba to coś nie zależy tak całkiem od wyglądu. Trzeba mieć to coś w sobie. Ja nie narzekam na brak zainteresowania.

Gość SaGustaIgusciki
i jeszcze jedno WIKTORZE..cytuje Cie Na jakim Ty swiecie zyjesz?! mamy XXI wiek!te czasy juz dawno minely..TERAZ TO KOBIETY RZADZA SWIATEM!a Twoje wypowiedzi i opisy..hehe..smiechu warte!Moge sie zalozyc ze Ty to jakis nastoletni prawiczek z chorymi fantazjami i blednym spostrzeganiem swiata.A nawet jezeli sie myle to nie dziw sie ze o Twojej "lasce" nie wypowiadaja sie najlepiej..zadna inteligentna dziewczyna nawet by na Ciebie nie zerknela.

Gość SaGustaIgusciki
Cytat sie nie pojawil..wiec jeszcze raz

Gość mi sie podobają puszyste
ale włosy.

Gość mala_mi_
a ja wpieprzam chipsy i batony a waze 50g :) przy 166

Gość ja tez wpieprzam wszystko
tyle żre,a waże 52kg do 170 wzrostu....... Do puszystych nic nie mam.Moje dwie najlepsze przyjaciółki są grubszej postury i są najwspanialszymi przyjaaciólkami na świecie!~i faceci bardzo o nie zabiegają:) To zalezy od tego czy kobieta jest zadbana:)

Gość mala_mi_
kg mialo byc

mimo że nie jestem gruba wkurza mnie takie coś jak wy ;) nie obrażam w tej chwili ludzi chudych, tylko takie coś jak Wiktor i Katarszyna. Podobno grube kobiety mają najwięcej jadu, kiedy w tym topiku nikt jeszcze nie pojechał po chudych, wszyscy jadą po grubych.

A tak apropo żadna z dziewczyn piszących tu nie była naprawdę gruba. nie widziałam postu żadnego \"tucznika\"

tak apropo---> podobno Twoja narzeczona miała być inteligentna. Skoro to Katarszyna to cóż.... faktycznie jest na twoim poziomie

Gość SaGustaIgusciki
No i wszystko jasne!gratuluje Wam obojgu!jestescie siebie warci!wspolczuje tylko waszym przyszlym dzieciom..mam nadzieje ze "inteligencji" po was nie odziedzicza..ale moze chociaz piekna urode jaka to niby posiadacie.Wiktorze Wackomerdaczu..machaj sobie nim dalej..powinnam raczej napisac mozgomerdaczu..BO TY CHUJEM MYSLISZ!aaa...i pozdrow KATARSZYNE!ZYCZE SZCZESCIA

Gość burza nocy letniej
Wiktor, ale musze przyznac, ze usmialam sie po pachy, szczegolnie z Twojej stopki, na poziomie 16-latka :D dlaczego nie chcesz ze mna podyskutowac? bo wszystkie Twoje argumenty sa obalane a ty potrafisz reagowac tylko agresja? Nasze wypowiedzi (nasz czyli tej patologii, ktora sie wypowiada poza Toba i Twoja genialna Klementynka :D ) sa na poziomie i my dykutujemy uzywajac argumentow a nie agresji i wyzwisk :D czy dlatego nie chcesz podyskutowac ze mna? Argumentow braklo dziecino?

Gość burza nocy letniej
pytam jasno, bo nadmiar slow moze spowodowac u was czytanie z niezrozumieniem: dlaczego ani Wiktor ani ta cala Katarszyna nie skomentowalo zadnej mojej wypowiedzi? :D

Na nadmiar złości pomaga PERSEN, na nadmiar głupoty i chamstwa oraz paranoję tylko psychiatra. Jakieś lęki macie, boicie się grubych czy co. Podobno są takie fobie, ale w dzisiejszych czasach i to się leczy. Chociaż chamstwa i zaściankowości wyleczyć się nie da. Kiedyś przezywano okularników, dzisiaj osoby przy tuszy. Co to ma być ? Nowa moda dla mądrych inaczej. Każdy ma być Wiktorem i Katarszyną. Nie każdy by chciał.

Gość burza nocy letniej
Bundy! bingo! dobrze, ze wypowiedzi na poziomie jest wiecej :D