Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod włos

kręcone włosy+ blond kolor?????

Polecane posty

Gość pod włos

Mam naturalnie kręcone włosy w kolorze nieokreślonym....to jest taki ciemny blond na którym latem się czasem coś rozjaśni, ale ogólnie kolor jest nieciekawy. Chciałabym więc coś zrobić z tym kolorem i sama nie wiem. Wydaje mi się, że lepiej czułabym się w lekko rozjśnionych włosach, ale z drugiej strony boję się efektu; zawsze bardziej podobały mi się ciemne loczki:) i mam dylemat. Co o tym sądzicie? Rozjaśniać? Czy może zrobić pasemka żeby ożywić kolor? Wydaje mi się, że dziewczyny raczej nie mają blond loków...A może to jakaś moja obsesja?

Gość mam podobne wlosy tylko
bardziej w taki miedziany braz wpadaja, ale ogolnie tez sa bez okreslonego koloru nie farbuj-szkoda wlosow mozesz sprobowac robic zilowe plukanki z rumianku rozjasnia z kory debu przyciemnia wlosy ewetualnie sprobuj henny moim zdaniem naturalne wlosy sa najladniejsze:)

Gość violence
ja mam falowane/troche rozczesuje swoje naturalne loki/,najpierw zafarbowalam na jasny blond i wygladalo to jak dla mnie kiczowato,przefarbowalam na blond,ale takie zlocisty,ciemniejszy i bardzo mi sie ten efekt podoba.

Gość pod włos
Ja się trochę boję farbowania, ale po prostu mnie wkurza ten mój kolor!!! Może wezmę się za płukanki:) dzięki za radę

Gość nie szkoda
ci wloskow? wlosy krecone z natury sa such szkoda ich jeszcze bardziej wysuszac farbujac na blond moze lepiej jakies pasemka?

Gość violence
pasemka wygladaja nienaturalnie,a to dla mnie najgorsze,co moze byc.moze przy kreconyvh mniej te pasma widac,ale ja po prostu nie jestem zwolenniczka takiego frabowania.moja kol tez ma krecone i robila sobie balejaz,kilka barw na glowie od ciemnego brazu do blondu-wygladalo to tragicznie.ja mam poza tym dosyc jasne brwi,co dobrze wyglada z takim zlocistym blondem:)

Gość fffffffffffff
ja mam blond loki ijeszcze nik mi nie powiedzial ze zle wygladam lub one sa w zlym guscie czy cos podobnego