Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję laptopa

jak mądrze kupić laptop?

Polecane posty

Gość potrzebuję laptopa

jak w temacie:) potrzebuję go na studia:)

Gość potrzebuję laptopa
no właśnie nie mam takiego kogoś kto by się znał:O nie mam chłopaka koledzy sie w chuj nie znają:O:(?

Gość zenobia
i co najwazniejsze okresl maksymalna kwote

Polecam Acera i juz. Mam jednego do sprzedania...przywiozlam go z Usa, kosztuje w Polsce ok 3800 zl ale sprzedam do za ok 2300. 160 GB i windows oryginalny windows Vista. Z nagrywarka, wbudowanym interetem, kamerka i nagrywarka dvd. WIelkim minusem jest -brak polskich znakow. Mam takiego samego Acera. Jestem zadowolona...bardziej chyba z koloru (bo jest rozowy ) niz z parametrow. Czy sie psuje? Moj nie...smiga super. pozdawiam

Gość a ja ....
tez mam acera spire 3690 :)

Gość hmmm laptop powiadacie
jeżeli chodzi o markę nie kupuj Acera! Inne dobre w tej kolejności HP Compaq Fujitsu-Siemens Sony zwróć uwagę na pamięć RAM najlepiej 2GB i grafikę przynajmniej 128mb własnej, procesor dowolny, system operacyjny Windows Vista Premium, nigdy Basic. Od biedy możesz się zdecydować na Windows XP Pro lub Media Center, ale po co? No chyba, że kupujesz komputer w wersji ekonomicznej za 1500zł, ja polecam lepszy za 3000zł wzwyż. Dodatkowe zakupy to torba/plecak, mała myszka i dodatkowe oprogramowanie firewall/antywirus np. F-Secure lub Kaspersky Internet Security.

Gość fanka nimfomanka
Compaq- juz nie istnieje HP go połknał pare lat temu

Gość fanka nimfomanka
a co z Toshibą /??:-) przecież daje rade

Gość Małgoorzata
Acer - nigdy, jest do bani, tylko Toshiba

ja polecam Acera bdb komputery i ceny przystepne.Ja nie polecam Hp.Mialam pare sprzetow tej firmy i zawsze sie cos dzialo ost nagrywarka sie po 2 tyg nawalila i byl problem z serwisem. Aparat po 6 mieiscach nawalil.

Gość fanka nimfomanka
jaja sobie robicie hewlett-packard (HP) to jedna z najlepszych marek miałas niefarta i tyle ja mam urzadzenie 3 w 1 ( skaner, drukarka,kopiarka) tej marki , nie ma lepszej , HP jest nr 2 na siwecie w produkcji komputerów osobistych , firma amerykanska z prawie 100 letnia tradycja , acer to marka z tajwanu - nie jest zła ale nie porównójcie jej do HP

Gość fanka nimfomanka
donna leng- aparaty Hp sa do bani to prawda(nastepnym razem kup canona hahah) ale sprzet komputerowy jeden z najlepszych na swecie

Gość nie-znawca tematu
hmmm laptop powiadacie - tak, a jak samochod to najlepiej Ferrari! :D Po co w laptopie 2GB ramu, grafika z osobna pamiecia? Firmy, ktore wymieniles, owszem sa dobre, ale sa drogie, inne tansze wcale nie sa gorsze, a np. acer czy asus ma lepsza gwarancje niz HP. Wszystko zalezy od tego do czego komputer ma sluzyc i ile chcesz na neigo wydac, wiedzac to mzona cos sensownego poradzic. Cos co bedzie sluzylo dobrze nie wydajac neipotrzebnej kasy, a nie cos czym mozna sie bedzie pochwalic (Mam HP i 2GB ramu, wow)

Gość dziwne**
2 tygodnie temu kupilem nowego compaq'a wiec jak moze nie istniec :O

Gość Wielbicielu
wczoraj był topik, ale po jednym poście nikt nie raczył już więcej sie wypowiedziec:O a ja potrzebuje rzetelnej pomocy a nie przerzucania sie uwagami w stylu: ACER.. NIE, BO ASUS:O itp..:(

Gość Wielbicielu
dziekuje rzecz jasna wszystkim, ktorych post byl dluzszy niz wymienienie zaledwie nazwy laptopa to ma byc na studia-do neta, muzyki, pisania prac itp:] poza tym dlaczego nie win vista basic??

Gość Wielbicielu
mozesz wieczorem wpasc na moje gg bitte:( bede gdzies kolo 10 to bys mi podpowiedzial prosze prosze prosze🌻:)) ? wlasnie z xp jest problem np. pod ten komp: tam sa wypowiedz uzytkownikow i mowia ze jest problem ze sterownikami:? a ja sie nie znam na komputeracj\h:( to tem link http://sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_15_4/875062_hp_6720s.aspx a moje gg to 5492595

Gość marian...
bierz ibm asusa toshibe dell taki ktory cena i wygladm ci sie podoba. teraz kazdy nowy lub 2 letni laptop nadaje sie do wszystkiego no chyba ze chcesz korzystac z jakichs zaawansowanych programow

Gość Wielbicielu
aha i sorki za bledy ale sie spiesze bo musze juz isc z kompa.licze ze sie odezwiesz na gg🌻

Gość nadzieja matką głupich ha

Zgadzam się że Vista na laptopie sie nie sprawdza, mój chłopak kupił laptop z tym systemem, męczył się i myślał że jednak się do niej przkona, ale sie poddał w końcu i zainstalował XP. Vista jest niekompatybilna ze sporą ilością sprzętu, cokolwiek chcesz podłaczyć musisz sprawdzić, choćby głupia kamerę internetową. No i zżera multum RAMu, chyba ponad 500 Mb. Ten system jest dla cierpliwych i zaawansowanych, co mają czas siedzieć i się pierdołami bawić, zwykłych użytkowników po prostu drażni.