Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skalnia

studia

Polecane posty

Gość skalnia

Witam! może Wy będziecie w stanie pomóc mi znaleźć potrzebne informacje :) Studiuję zaocznie historię (zamknęłam właśnie 3 rok) w systemie pięcioletnim - a więc nie broniłam teraz licencjatu... Zmieniłam drastycznie miejsce pracy około 500 km od uczelni macierzystej i jestem w Krakowie. Jak myślicie czy można zaocznie na UJ dokończyć moje studia? Gdzie szukać informacji? Z jakimi kosztami się to wiąże? Ale najbardziej interesuje mnie sam fakt czy mam szansę się przenieść - studiowałam na mniej renomowanej uczelni. jak to jest uznaniem zaliczeń/ocen. Z góry dzięki za wszelkie wskazówki i porady. P.S. Pytałam już na innych forach i nikt nie odpisał sensownie... na stronie UJ nic nie ma na ten temat... Może ktoś z Was był/jest w podobnej sytuacji?

Gość dfgh
Zadzwoń labo lepiej przejdź się na wydział na którym jest kierunek historia na UJ, dowiesz się tam najlepiej. Jęsli chcesz zaocznie studiować, to nie powinno być dużego problemu, no chyba że na UJ jest licencjat po 4 latch, ale to na stronie powinno być...powodzeni!

Gość dfgh
oczywiście licencjat po 3 latach miało być

Gość skalnia
Dzieki za radę - przejdę się na pewno w tygodniu, ale korci mnie aby już teraz wiedzieć co nieco. A ile kosztuje semestr? Ogólnie semestr czegokolwiek na tym wydziale - są tu jacyś studenci uj zaocznie? Ewent. link do cennika (no nie mogę znaleźć ;> )