Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no właśnie.........

Czy warto studiować filozofię?

Polecane posty

Gość no właśnie.........

Jak w temacie:)

Gość no właśnie.........
Niech zgadnę, ten link, to pewnie znowu 3DWhite?:P Nie chce mi się w to klikać:P

Gość no właśnie.........
A może ktoś wypowie się w tym temacie? Może ktoś z Was ukończył ten kierunek bądź jest jeszcze w trakcie studiów? Jakie są Wasze odczucia?

Gość no właśnie.........
Nie ma tu żadnego filozofa?

Gość zimowita
znam jedna ktora zaczela studia filozoficzne i w glowie jej sie porabalo. zadaje glupie pytania i mysli,ze jest najmadrzejsza a w tak naprawde ludzie sie z niej smieja

Gość zimowita
pytanie typu czy zastanawialas sie co kiedys bylo z tym kubkiem jak zostal wyprodukowany i dlaczego jest akurat zolty A po holere sie nad tym zastanawiac

Gość no właśnie.........
niektórzy to lubią;)

Gość no właśnie.........
Czwarta rano, bardzo ładnie powiedziane:)

Gość no właśnie.........
Bardzo mnie interesuje filozofia:) Chciałabym kiedyś zacząć studiować ten kierunek, ale trochę boję się zacząć podążać za tym marzeniem, bo nie chcę kiedyś być bezrobotną filozofką:( Póki co, studiuję ekonomię, ale wciąż myślę o filozofii...

moja polonistka była po filozofii ale studiowała jedoczesnie polonistyke wiec zawod jakis tam ma... ale po filozofii nie mam pojęcia co mozna robic... ja bym na to szła tylko wtedy gdyby mi był potrzebny papierek na wyzsze wykształcenie:P

Gość kosiara
gówniany kierunek

Gość no nieee
Mialam chlopaka ktory studiuje filozofie( teraz sie z nim przyjaznie - jest najlepszym bylym chlopakiem jakiego mam ;) ) On troszke zaluje ze jest na tych studiach- niestety malo perspektyw jezeli chodzi o prace i dosyc monotonne sa te studia. Naczytasz sie sporo.Bedziesz miala "lekka reke" do pisania to mozesz pozniej rozwijac sie w kierunku bardziej literackim, badz w dziennikarstwie... Ale ogolnie przygotuj sie ze ludzie beda tak reagowac " FILOZOFIA A CO BEDZIESZ PO TYM ROBILA ??" haha ulubione pytanie M. ...

Gość no właśnie.........
No tak, tyle, że u mnie byłby to drugi kierunek, bo obecnie studiuję ekonomię, z którą sobie dobrze radzę, lubię ją, ...ale ciągle w głowie siedzi mi ta filozofia:)

Gość no nieee
ale dlaczego musisz to STUDIOWAC w pelnym tego slowa znaczeniu ? zapisz sie do dobrej biblioteki i czytaj filozofow, kupuj sobie czasopisma tematyczne, poczytaj na necie przeciez mozesz to robic w swoim wlasnym zakresie jezeli tak Cie to pasjonuje sam papier po filozofii jest malej wartosci