Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to jst

czy uwazacie ze moj facet powinien zaprosic mnie na slub jak jest swiadkiem?

Polecane posty

Gość nie wiem jak to jst

znamy sie krotko 2 miechy , jestesmy razem a on bedzie niedlugo swiadkiem na slubie, chyba powinien mnie zaprosic czy moze ma obowiazek bawic sie ze swiadkowa?

ma \"obowiązek\" bawić się ze świadkową, ale mógłby Cię również zaprosić.. choć 2 miesiące to jeszcze nie dużo..

Gość to glupota
wcale nie ma obowiazku bawić sie ze świadkową, gdyby tak bylo na świadków trzeba byloby zapraszać tylko osoby samotne a tak nie jest, bo świadkowie mają chlopaków/dziewczyny lub żony czy mężów sama bylam świadkiem na ślubach kilka razy ale szlam z osobą towarzyszącą i nie wyobrażam sobie żebym miala cale wesele bawić sie z obcym facetem skoro mam kogoś

no tak, ale dziewczyny którą zna 2miesiące też nie ma obowiązku.. zresztą co to za stwierdzenie obowiazku..

Gość benek
a kiedy mas zto wesele? wiem pytanie bez sensu ale chce wiedziec blagam

Gość to glupota
domyślam sie, że chlopak jej powiedzial , że nie może pojść z nim na to wesele bo ma obowiązek bawić sie ze świadkową jeśli tak ci powiedzial to oczywista bzdura, poprostu nie chce cie zabrać ze sobą !!!

Gość to nie jest zalezne od niego
to czy cie zaprosi czy nie czy nie to nie jest zalezne od tego tylko od tych osób u których bedzie swiadkiem, jesli dostanie zaproszenie dla siebie i z osoba z towarzyszaca to wydaje mi sie ze cie zaprosi

Wydaje mi sie ze na slub zapraszaja młodzi i ich rodzice a nie świadek. Skoro zostal sam zaproszony to jedynie moze poprosic osobe ktorej swiadkuje by przyjsc z osoba towarzyszaca. Moze to jest male wesele i mlodzi nie chca osob sory za slowo ale ktore nie sa potrzebne, tym bardziej ze znasz swiadka tylko 2 mieisace. Hmm a moze sam świadek czyli Twoj chlopak chce isc sam?

Gość Na pewno nie ma
obowiązku bawić się ze swiadkową, tylko para młoda powinna go zaprosic na ślub z osoba towarzyszącą. Jeżeli tego nie zrobili to popelnili nietakt i on powinien o tym im powiedziec, że ma dziewczyne i chcialby z nią przyjść na slub i wesele :)

to mlodzi zapraszaja kobieto:D dostal zaproszenie w opcji z osoba towarzyszaca? jak nie to trudno a jak tak.......:D :p

jak sie spotykaja od 2 m-cy to aczej wypada zeby poszedł z toba, chyba ze idzie sam bo narzeczeni zaprosili go samego..zrezta raczej jak ktos idzie na wesele to zawsze lepiej z kims...