Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nivis

Grupa wsparcia porzuconych kobiet

Polecane posty

Niedawno rozstałam się z chłopakiem, z którym byłam 2 lata. To był mój pierwszy tak długi i poważny związek. Nie mogę sobie teraz z tym poradzić. Nie mogę powstrzymać się przed szukaniem kontaktu z nim. Chciałabym, żeby dołączyły do mnie dziewczyny, które obecnie przechodzą to samo . Chciałabym, żebyśmy się sobie wyżaliły i pomogły zapomnieć. Czekam...

Gość czuje to samo
Chociaz wiem, ze to nie ma sensu ciagle sie z nim kontaktuje... a jedyny sposob aby zmniejszyc bol to zupelnie zerwac kontakt

No wlasnie. Ja mam dokladnie to samo! Wiem,ze to juz nie ma sensu. Wiem, ze on ma wiele zlych cech, ktorych nie zmienie. Wiem, ze zycie z nim byloby ciezkie. Mimo wszystko nie potrafie go wyrzucic z listy GG i nie zastanawiac sie co u niego. Juz kilka razy probowalam, ale do tej pory nie mam na to sily.

Gość nie twierdze ze jest mi latwo
moja sytuacja teoretycznie nie jest jeszcze rozwiazana, ale w gruncie rzeczy wiem, ze to koniec. Jakos mi smutnawo, ale nie szukam z nim kontaktu, nie dzwonie, nie wysylam smsow, nie pisze maili. Poprostu cisza. Tak jest lepiej, chyba nieco latwiej. Nie bede czekac az mi przejdzie, poprosru umowie sie z kims na spotkanie i zaczne zyc od nowa. trzymajcie sie

Gość zwisa nam to
a gdzie grupa wsparacia dla kobiet, którym do związku wtrącają się inne? Np rozwódki z dzieciakiem? no właśnie:)

No i wlasnie sie dowiedzialam,ze moj eks, po miesiacu od rozstania ze mna, zainteresowal sie juz nowa dziewczyna i spotyka sie z nia;( To mnie zabilo;(

Gość Gdansk 38
Jestem facetem i jak ktos Cie zostawia dla innego to wszystkich boli tak samo!

On jej nie znal wczesniej. Poznal jak tylko sie rozstalismy;(

Porzucił mnie narzeczony :( Po prawie dwóch latach orzekł, ze już nie kocha :( i nie moze ze mną być, żyć, mieszkać :( Historia w stopce , w moim pamiętniczku :(

Przykro mi bardzo:( Jak tak można kogoś potraktować? A wcześniej coś wskazywało na to, że finał tego związku niekoniecznie bedzie szczęśliwy?

Gość nieprzystojniak
olencja, jak widzisz zawsze moze byc gorzej (wybacz ewa). my jakos sie podnosimy i walczymy dalej, choc w danym momencie swiat wali sie gorzej niz domek z kart. ale w przypadku ewy chodzi o dzieci, ktore w koncu sie przelamaly, ktore zaufaly. ja, pal licho, zniose wiele, ale jakby moj syn mial byc w podobnej sytuacji to serce by mi sie poplasterkowalo :o a tobie olencja nic nie poaradze, bo slowa sa tylko slowami. nie powiem, ze bedzie dobrze itp, banaly ktore prawi kazdy. przez jakis czas bedzie fatalnie - jednak ze wszyskim mozna sobie z czasem poradzic. sam bylem zmuszony zakonczyc ponad 6 letni zwiazek, co nie bylo rzecza latwa (tym bardziej, ze jest dziecko). jednak z dnia na dzien chyba jest coraz lepiej. czas, to czego potrzebujesz najmocniej i... kompletny brak kontaktow z nim. ja nie mam tego luksusu i musze sie kontaktowac z ex, ze wzgledu na syna - a wierz mi, nie chcialbym juz jej widziec na oczy :o wykorzystaj to naprawde nie kontaktuj sie nim - to pomoze.

Gość odbicie
akurat jestem w temacie problemu utrzymywania kontaktu z ex co prawda u mnie jest inaczej bo rozstaliśmy się "za obopólną zgodą" więc nie ma wielkiego bólu... przez ostatnie 2,5 misiąca ciągle utrzymywaliśmy jakiś tam kontakt, jednak dosć dużo mnie to kosztowało nerwów wczoraj poprosiłam go żebyśmy na jakiś czas całkiem zerwali kontakt...i smutno mi coś jakby powtórka z rozstania...

Zerwalam z nim kontakt juz prawie 2 tygodnie temu, bo rozmowy z nim kosztowaly mnie zby wiele nerwow. Przestalam juz byc ciekawa co u niego i staram sie zyc od nowa, tylko kogos bliskiego brak...:(

Gość odbicie
chodzi o mojego retlerka, ktorego musialam uspic bo zarazil sie ode mnie wszawicą :(

Gość odbicie
ja niestety dalej jestem ciekawa nie wiem czy dobrze zrobiłam, zaczynam żałować ale inaczej nie uda mi się ruszyć z miejsca....

Gość odbicie
ten piesek byl kochany, to mnie powinni uśpić :(

odbicie, jesli cos sie skonczylo i to za obupolna zgoda, to nie ma sensu tego reanimowac tylko dlatego, ze sie przyzwyczailas do tego faceta, znasz go juz dobrze i zwyczajnie nie chce nagle zostac sama. To nie sa dobre powody do zejscia sie.

Gość Klameczka
a mnie zostawił facet który sobie przypomniał ze ma narzeczoną w Anglii:(

Gość odbicie
nie...ja nie chcę schodzić się z nim ale faktycznie będzie mi go brakowało, poza tym cholernie przyzwyczaiłam się do tego że mogę o różne rzeczy prosić (czy je zrobi to już inna kwestia;) on na pewno tez niedlugo zacznie z kims byc...a jak nie chce o tym wiedziec, ani tego widziec tez chce "zyc od nowa" mało mam jednak optymizmu pozdro, dzieki za rozmowe :)

Gość nieprzystojniak
wiecie dziweczyny? to wszystko jest funta klakow warte:o

Gość odbicie
co jest funta kłakow warte?

odbicie, mnie tez bolala mysl,ze on zaraz znajdzie sobie nowa laske i zerwalam kontakt w momencie gdy sie o tym dowiedzialam (nie od niego). Tak jest lepiej. Ewa, ja czulam tak smao jak Ty, a dla niego bylam tylko maskotka:(

Gość aniii12
U mnie minęło już pół roku,jak po 10 latach opuścił mnie facet.Mamy dziecko.Do ostatniego dnia mówił,że mnie kocha,choć robił wszystko abym to ja go rzuciła.Potem kłamał wszystkim naokoło ,że wszystko to moja wina.Okazało się,że teraz jest szczęśliwy,przynajmniej tak próbuje się pokazać-dziewczyny,imprezy,wolnośc.I maska opadła-straszy sądem,że odbierze nawet to co nie jest jego itd.W sumie to już pogodziłam się z tym,długie noce rozmyślałam,że jak to możliwe,że jednego dnia planujemy życie,a drugiego ta osoba ci wbija nóż w plecy.Nadal tęsknię,ale za moim jak się okazało wyobrażeniem człowieka jakim był,a nie tym kim teraz pokazuje ,że jest.Tyle lat razem,tyle wspomnień..I najgorsze są samotne wieczory..Nie tak miało być.

Gość gość
Uwaga na Krzysztofa k. Lepkie rączki FABIAPP7V055.PIŁA. przynosi wstyd swoju bratu policjantowi. Porzucone dzieci ze Śniadeckich.

Gość gość
Samochód o takiej rejestracji stoi na wawelskiej23a Sąsiedzi z pobliskich domów mówią że bzyka ten facet matkę i córkę -grubą Pati. Ponoć to on zrobił tej grubej dziecko. Jakiś pedofil? Nich się tym zainteresuje policja. Bo w każdej plotkę jest prawda. Przecież tu mieszka b dużo dzieci.SZOK!!!!

Gość Mieszkańcy Piły
Na tego od FABI non stop są artykuły wpisywane przez ludzi ze SNIADECKICH 13B i BOGUSLAWSKIEGO z kąd jest ta jego SHAKIRA piłka bo tak o niej mowi całą Piła. Pracownicy polskich sklepów przestrzegaja przed KRZYSZTOFEM K I MAŁGORZATA T Z WAWELSKIEJ Z PIŁY.