Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiulka1825

pyanko do Was dziewczynycilest

Polecane posty

jeste w trakie 7dniowej przerwy, przez caly okres zazywania pierwszego listka tabsow mialam dzien w dzien plamienia odrazu po miesiaczce...myslalam ze teraz ustana jak nie biore tabletek ale nic z tego 22.09 powinnam dostac okres i zaczac nastepny lisek ale nie wiem czy powinnam... czy te plamienia to normalna rzecz...ale to jest strasznie meczace :( poradzcie mi dziewczyny, bede wdzieczna.

Gość odpppppp
Dziewczyno zanemizujesz się!!!!!!!!!!!!!!!! Pędź do gina po inne tabsy, widocznie te Ci nie służą. Brałam cilest 3 lata tylko raz zdażyły mi się plamienia ale tydzień przed okresem. Ciało to nie maszyn, nie da się zaprogramować. Pozdrawiam.

Gość majkaaa2555
Ja biore cilest od prawie 6 lat,i tak mniej wiecej pol roku temu milalam takie plamienia,przexczytaj dobrze ulotke cilestu bo tam wszystko pisze i sie nie przejmuj...gdyby te plamienie utrzymywaly sie duzej niz przez 2 kolejne cykle idz do lekarza.glowa do gory..

no tak...nie raz czytalam ta ulotke ale nie pisalo tam, ze te krwawienia beda dzien w dzien odrazu po miesiaczce...mam teraz ta przerwe 7dniowa i dalej mam te plamienia...:/