asiulka1825 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 jestem w trakie 7dniowej przerwy, przez caly okres zazywania pierwszego listka tabsow mialam dzien w dzien plamienia odrazu po miesiaczce...myslalam ze teraz ustana jak nie biore tabletek ale nic z tego 22.09 powinnam dostac okres i zaczac nastepny listek ale nie wiem czy powinnam... czy te plamienia to normalna rzecz...ale to jest strasznie meczace:( poradzcie mi dziewczyny, bede wdzieczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esia 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 normalne, tez tak miałam po cilest. powinny ustąpić po drugim opakowaniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciekawusia 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Mi powiedziano ze plemienia moga sie zdarzyc do 3 listka i potem powinny ustapic ... ale cale szczescie nie mialam z tym zadnych problemow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 ale napewno jest ok?? ja praktycznie juz prawie miesiac mam te plamienia odlczajac okres... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Wrzesień 17, 2007 do \'esia\' : a ty tez mialas tak dlugo te plamienia?u mnie to w sumie prawie juz caly miesiac:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camillla Napisano Wrzesień 17, 2007 spoko dziewczyny, ja mialam caly mieisac, w zasadzie dzxien w dzien i to po 4tym !! opakowaniu, ale pozniej same ustapily, od tej pory biore juz pol roku i wszystko jest jak w zegarku;) bez obaw, to normalne;) a moze nie robilas przerwy miedzy opakowaniami i to dlatego? spokojnie, wszystko powinno sie uregulowac w niedlugim czasie, ja tez panikowalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Wrzesień 17, 2007 no wlasnie teraz mam pierwsza przerwe przed drugim opakowaniem. 22.09 powinnam zaczac brac nastepne tabletki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 a czy mialyscie tak ze przed rozpoczeciem brania drugiego opakowania dostalscie okres?? czy to normalne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leleth Napisano Wrzesień 19, 2007 ja jestem w trakcie drugiego opakowania cilest. nie mialam zadnych plamien,a krwawienia dostala w 5tym dniu przerwy. nie martw sie, twoj organizm dostosowuje sie przyjmowanych hormonow, a skutki uboczne (o ile nie nazbyt męczące) są normalnie przez pierwsze trzy opakowania.. trzymaj sie! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leleth Napisano Wrzesień 19, 2007 no i koniecznie bierz tabletke z nowego listka po 7dniowej przerwie (8smego dnia:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asilka1825 Napisano Wrzesień 19, 2007 nio dzieki sliczne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 nio dzieki sliczne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiulka1825 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 a czy mialyscie tak ze przed rozpoczeciem brania drugiego opakowania dostalscie okres?? czy to normalne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 no przepraszam, ale w tej przerwie musisz dostac krwawienia! ona właśnie po to jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach