Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 :D:D:D wiem, stare ale ten tekst mnie zawsze doprowadzał do łez http://vidiq.wrzuta.pl/audio/aSyNDPE9vV/wwo_halabardy a w ogóle to jak Wasze nastroje w ten jakże piękny niedzielny poranek? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 siemka Lusi :)...powinnas dodac ze likwidujesz koty z kurzu :D ten tekst mi zostanie w pamieci do konca zycia ....hm co z tym porankiem ...chyba za duzo zubra co nie ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 o kurcze! :D wieczór oczywiście :P zakręciło mnie... koty wymiecione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całuśna anuśka 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Lusi buzi ;):D!!! ...jak seks? udał się? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 heheh bedą nastepne ;) a ja juz zrywam boki na mysl ze cos bedzie chcialo porwac Ci koldre :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 aparat czesk....i gwozdzie i pinezki hehe:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 hey dupsko >>>wez ty wsadz sobie calą tube w D.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 a... witam sex był... super jak zwykle :P te sny minęły ale ostatnio śni mi się że ktoś szarpie za klamkę... jakaś schiza :O poza tym zagryzam przez sen policzki od srodka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Aaaaa no jak za klamke to komornik :D tego ni cholera wymiesc sie nie da :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 weź przestań! :P czy ja nie mogę się normalnie wyspać?:O a ta piosenka kojarzy mi się ze zwariowanym okresem w moim zyciu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 Alez mozesz ...zablokuj klamke miotlą.... :) ...ale wtedy jakis cholerny pająk bedzie szelescil papierkiem po Marsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 albo zgaszę swiatło a ktoś, chociaż nikogo tam nie ma :O zapuka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 no jesli zapuka ..to bedziesz wiedziala ze to ja ...wiec nie musiasz sie bać :).... pukam 2 razy i odchodze...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 to ustalmy hasło dwa krótkie przerwa i dwa krótkie czyli puk puk...........puk puk wtedy będę wiedziała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 ...zupelnie jak bys wiedziala jak pukam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 :D no to czekam... tylko wiesz... tak delikatnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 a pewnie ze delikatnie ... nie mozna byc glosnym bedac owinietym w bandaze :D...przyniose 2 zubry jak nie otworzysz wypije sam a puchy zostawie po drzwiami .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 mam żubry w lodówce zapraszam :) a jak pomylisz się z pukaniem to zapytam o hasło hasłem niech będzie CAłY tekst Halabard :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 ściągawka :D Teksty » W » WWO » Halabardy (Sokół) Ostrze noże i nożyczki, halabardy i pilniczki, aparat czeski, gwoździe pineski. Sztyki, patyki, dywany i guziki, trąbki, pompki, ząbki oraz choinkowe bombki. Gwoździe, szpady, gołe baby, wszystko tylko dla zabawy. Krawaty wiąże, usuwam ciąże. Akcesoria, scyzoryki, złote łyżki i kolczyki, cegły, taczki, wykałaczki z Ameryki, proporczyki, portmonetki, parasolki, ciche Szwedki, globusy, mapy, plany. Change money, jabłka, banany. (Jędker) Zaczynam tera Papua Nowa Gwinea, Mongolia taka historia, Ruanda banda i Wanda. Korea na bezczela, Malta, Powell Peralta. Amerykany szpany, trzymaj fason Bur kina Faso, Ghana najarana, Czad brat, Kongo bongo, Uganda propaganda, Europa fopa, Angole kibole, Afryka klasyka, Bośnia i Hercegowina to dopiero się zaczyna: Czechy śmiechy, Prusy stare narkusy, wiszpan panie Hiszpan, Skandynawia też zaprawia, Chile, chwile, Szwecja dyskrecja, Benin Lenin, Włochy prochy na Kanary, stary nie do wiary jedź, pokażesz dziary, albo w Norwegii, przy dobrej strategii, nie nastąpi Dania kleptomania. Fantastyka byłaby Korsyka, albo San Marino z piękną dziewczyną, nie Nigeria histeria, czy Bułgaria awaria, Laos chaos. Maroko całkiem spoko. Czego chcesz, ej chłopcze! Przecież to nie Wyspy Owcze. Czym jeszcze zaskoczę? Jemen. Nie bądź taki Czesław Niemen. Izrael, jaki cel ma Holandia szuflandia albo Oman, nie bądź pan taki kurwa lekoman, w Algierze na rowerze, do Rumunii, udzielą mu pierwszej komunii. Może Albania plebania, Szwaby gołe baby, Argentyna przyczyna, Senegal nielegal, Kambodża ja chcę Dodge`a, Filipiny nie rób takiej kurwa miny, ajajaj to nie Urugwaj, Brazyliana odpalaj szampana, menciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 jesssu no tera to mi dalaś :D za wczasu zaczne sie uczyć tego textu... :D a to haslo nie moze być latwiejsze? tak jakos szybko spiewają :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 hihihihi dzieki Lusi ..teraz gladko pojdzie ...jessssu co ja mowie przeciez to cholera dluzsze niż CV lepera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej lusesita Napisano Wrzesień 16, 2007 tak dawno cie tu nie widziałam, ze myslałam, ze nowa moderatrką zostałas i może piszesz pod innym nickiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 Nigeria - histeria Bułgaria - awaria :D no dobrze....moze być wybrany fragment... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 klawo niech bedzie ten kawalek z Bulgarią o ile nie dostane histerii przy recytowaniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 byłabym beznadziejną moderatorką :P no dobrze, idę się wykąpać a potem się zakotłuję i omotam kołdrą, bo zimno :O i będę nasłuchiwała dobrej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 16, 2007 milych snow Lusi ...bede za 2 godziny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 16, 2007 ok :D w razie czego wrzeszcz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to były czasy... Napisano Wrzesień 17, 2007 tamten hip hop był zajebisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o zesz kur...a az uniosę Napisano Lipiec 12, 2011 bo dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach