Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

ostrzę noże i nożyczk,i halabardy i pilniczki ...

Polecane posty

siemka Lusi :)...powinnas dodac ze likwidujesz koty z kurzu :D ten tekst mi zostanie w pamieci do konca zycia ....hm co z tym porankiem ...chyba za duzo zubra co nie ? :)

heheh bedą nastepne ;) a ja juz zrywam boki na mysl ze cos bedzie chcialo porwac Ci koldre :D

Alez mozesz ...zablokuj klamke miotlą.... :) ...ale wtedy jakis cholerny pająk bedzie szelescil papierkiem po Marsie

no jesli zapuka ..to bedziesz wiedziala ze to ja ...wiec nie musiasz sie bać :).... pukam 2 razy i odchodze......

a pewnie ze delikatnie ... nie mozna byc glosnym bedac owinietym w bandaze :D...przyniose 2 zubry jak nie otworzysz wypije sam a puchy zostawie po drzwiami ....

ściągawka :D Teksty » W » WWO » Halabardy (Sokół) Ostrze noże i nożyczki, halabardy i pilniczki, aparat czeski, gwoździe pineski. Sztyki, patyki, dywany i guziki, trąbki, pompki, ząbki oraz choinkowe bombki. Gwoździe, szpady, gołe baby, wszystko tylko dla zabawy. Krawaty wiąże, usuwam ciąże. Akcesoria, scyzoryki, złote łyżki i kolczyki, cegły, taczki, wykałaczki z Ameryki, proporczyki, portmonetki, parasolki, ciche Szwedki, globusy, mapy, plany. Change money, jabłka, banany. (Jędker) Zaczynam tera Papua Nowa Gwinea, Mongolia taka historia, Ruanda banda i Wanda. Korea na bezczela, Malta, Powell Peralta. Amerykany szpany, trzymaj fason Bur kina Faso, Ghana najarana, Czad brat, Kongo bongo, Uganda propaganda, Europa fopa, Angole kibole, Afryka klasyka, Bośnia i Hercegowina to dopiero się zaczyna: Czechy śmiechy, Prusy stare narkusy, wiszpan panie Hiszpan, Skandynawia też zaprawia, Chile, chwile, Szwecja dyskrecja, Benin Lenin, Włochy prochy na Kanary, stary nie do wiary jedź, pokażesz dziary, albo w Norwegii, przy dobrej strategii, nie nastąpi Dania kleptomania. Fantastyka byłaby Korsyka, albo San Marino z piękną dziewczyną, nie Nigeria histeria, czy Bułgaria awaria, Laos chaos. Maroko całkiem spoko. Czego chcesz, ej chłopcze! Przecież to nie Wyspy Owcze. Czym jeszcze zaskoczę? Jemen. Nie bądź taki Czesław Niemen. Izrael, jaki cel ma Holandia szuflandia albo Oman, nie bądź pan taki kurwa lekoman, w Algierze na rowerze, do Rumunii, udzielą mu pierwszej komunii. Może Albania plebania, Szwaby gołe baby, Argentyna przyczyna, Senegal nielegal, Kambodża ja chcę Dodge`a, Filipiny nie rób takiej kurwa miny, ajajaj to nie Urugwaj, Brazyliana odpalaj szampana, menciu.

jesssu no tera to mi dalaś :D za wczasu zaczne sie uczyć tego textu... :D a to haslo nie moze być latwiejsze? tak jakos szybko spiewają :O

hihihihi dzieki Lusi ..teraz gladko pojdzie ...jessssu co ja mowie przeciez to cholera dluzsze niż CV lepera

Gość hej lusesita
tak dawno cie tu nie widziałam, ze myslałam, ze nowa moderatrką zostałas i może piszesz pod innym nickiem :P

Gość to były czasy...
tamten hip hop był zajebisty

Gość o zesz kur...a az uniosę
bo dobre:classic_cool: