Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cindy1983

dobra,niech bedzie jestem pojebana

Polecane posty

facet mnie zdradzil,a ja juz sama nie wiem co chce,wiem ze go nadal kocham i jak glupia ie umiem zapomniec, chcialam pogadac, i poznac opinie ludzi,,,ale niewazne,:( pozdrawiam,

dobrze, ze Twoj facet nie był miłym facetem, bo pewnie to on by teraz zakładał temat w stylu \"dlaczego ona mnie zdradziła z takim chamem i burakiem\" :P

ja nie zdradzam,mam zasady,ale teraz o juz wiem,ze niewaro sie poswiecac,chce zeby on wrocil igo zdradze, niech ma z swoje i dowie sie jakie to uczuccie

Gość do cindy
nie tylko Ty jestes. ja jestem pojeban i samotna. o.

daj sobie z nim spokoj lepiej! ZOSTAW GO, OLEJ CIEPLYM, PORANNYM MOCZEM! Jak go zdradzisz, to wlasnie pokazesz, ze nie masz zasad :) Brak logiki w Twoim mysleniu. Uspokoj sie, bo jestes strasznie rozgoraczkowana. Idz spac i zacznij jutro nowe zycie. Nie siedz po nocy, bo jeszcze dola zalapiesz.

w emocjach nie ma zasad - dorosly czlowiek wie o tym... a juz szczegolnie wsrod kobiet zasady nie istnieja... ps a Twoj facet musial byc po prostu niezadowolony z pozycia sexualnego, czuł sie niedoceniony i dostawała zbyt mało uczucia - dlatego poszedl do innej :P

nie zgadzam sie z Toba, komiczne. stosujesz niebezpieczne uogolnienia. to, ze Cie zona zdradzila, nie znaczy, ze kazda kobieta to prujacy sie recznik.

komiczne:) sex uprawialismy codziennie,,po3,4razy dziennie a tym bardziej miał uczuccia duzo gotowalam mu sprzatalam,dbałam......

za mało źle, za dużo też niedobrze Zapamietaj sobie jedno - popadanie w skrajności nigdy nie jest dobre. Facet musi mieć, co lubi, ale musi też mieć za czym potęsknić - to tzw. \"tajemnica dobrej kochanki\" ;)

\"sex uprawialismy codziennie,,po3,4razy dziennie\" nie musialas tego pisac 4 razy chyba, ze kazdy wpis symbolizowal jeden stosunek dziennie :P oraz pytanie pomocnicze - ile ze soba byliscie? bo jesli dluzej niz kilka miesiecy, to mysle, ze facet uprawiajacy sex 3-4 razy dziennie ma jakies zaburzenia hormonalne... ewentualnie inny problem (specjalista nie jestem) ale na pewno jakis mial

cindy1983, moj tez mnie zdradzal, choc czesto uprawialismy seks. Widac niektorzy sa niewyzyci;/