Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Erikka

Przeczytajcie, to wazne!.......

Polecane posty

.....dla mnie :) Witam, mam na imie Erikka i napisalam takie oto wiersze: Jestes tu a tak jakby Cie nie bylo Na brudnej szybie wydrapujesz swe jestestwo Bezglosnie mnie wolasz, krzyczysz rzesami A ja za parawanem zielonej przestrzeni Wypatruje milczenia w oczach nieznanych Po raz kolejny nie biore tego co mi dane Zapatrzona w dal Nie zauwazylam sarny biegnacej po torach Z nieobecnym usmiechem pozwoliles jej umrzec zbyt nagle Moment zdziwienia, zaskoczenia, rozpaczy Wyrwani na ulamek sekundy ze sceny Aby ze smutkiem chwilowym zatopic sie w nowy odcinek To jest swiat, mowisz kazdym gestem Zasluchana w ruchy Twoich dloni Zapominam o swoich Niefortunnie Cie wybralam z katalogu mych wczorajszych marzen Zapomnialam zapamietac to, co mialo sie wydarzyc Co myslicie o nich ?

przyznam szczerze, ze ja tez nie bardzo sie znam, ale mialam wene chwilowa i napisalam

1. nie przestawaj pisac! dobrze idzie :). 2. wiecej konsekwencji (sa interpunkcyjne i stylistyczne potkniecia). uwazaj na zaimek wskazujacy \"to\". powodzenia

linoskoczek szkoda, ze nie napisalas konkretnie o mych potknieciach ;) chetnie wysluchalabym krytyki konstruktywnej A pisalam je na czysto tutaj, na forum ( tzn te 4 wiersze) i bez korekty ;D

Gość well keep on rockin
co to znaczy we'll keep on rockin

z ostatniego wersu wywalilabym \"to\" jesli stosowalabym przecinki, to konsekwentnie od poczatku do konca, czyli wewntarz wersu w razie potrzeby bym oddzielala ( jestes tu, a tak jakby Cie nie bylo - bo w 3 wersie masz przecinek etc.) generalnie brzmia jak slowa piosenki! bardzo fajnie

Gość well keep on rockin
no prosze powiedzcie plis

powiedzcie mi, jakie wrazenia wywoluja te moje tzw wiersze? ;) to znaczy, jak sie Wam kojarza? jesli mozecie napisac, bede wdzieczna za odpowiedz

Gość well keep on rockin
bardzo ladny naprawde:) a wiesz co to znaczy we 'll keep on rockin??

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup