Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forget__ME__not

Szef-asystentka. Tu wpisują się związki SZCZĘŚLIWE.

Polecane posty

Gość Forget__ME__not

Witam. Tyle słyszy się o tym, że takie związki skazane są na niepowodzenie, że szef wykorzysta taką np. asystentkę kiedy będzie miał ochotę na seks, a gdy dziewczyna się znudzi to ją zwolni. Z kolei ona liczy tylko na jego kasę i awans... Że to nie jest miłość, tylko coś co może prowadzićtylko do destrukcji, katastrofy emocjonalnej kobiety i utraty pracy. Czy tak musi być? Chciałabym poprosić o wypowiedź osoby, które mają pozytywne doświadczenia, którym udało się zbudować szczesliwy związek z szefem lub podwładną. Jak do tego doszło, w jakiej byliście i jesteście sytuacji? Kto kogo uwiódł? Czy było Wam trudno pokonać uprzedzenia ze strony otoczenia? Co dalej z Waszymi stanowiskami, z pracą? Jesteście zaręczeni lub mile widziane małżeństwa:) Zapraszam do zwierzeń:)

Gość up bo ciekawy temat

Gość jak widac temat upadł bo nie
ma takich szczęśliwych "związków"-z definicji kończy się to katasrofa

dla mnie sprawa przegrana ;) w życiu nie związałabym się z własnym przełożonym ;) ale moze ktoś ma inaczej?? :P

Gość ja znam jedna pare
Małzenstwo - dyrektor jednej z wielkich sieci hipermarketow i asystentka, po slubie 2 lata. Roznica wieku chyba koło 6 lat, oboje swietni ludzie. Mysle ze mozna:)

Ja tez znam jedną pare,mieszkają w Anglii on prezes wielkiej firmy ona jego sekretarka... ...dzis są małzeństwem i mają syna.