Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już mi niedobrze

Boże za dwa tygodnie znów się zacznie!!!

Polecane posty

Gość już mi niedobrze

:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Gość zwisa nam to
na studiach miałam taka sama mine:) nie umieja tłumaczyc, traktuja ludzi z gory, maa muchy w nosie. Miałam taka sytuacje ten pan ma teraz dr, wtedy dopiero dostał temat pracy dr broniłam u niego projekt. Pyta sie mnie odpowiedziałam na kazde pytanie- pytania z nieba nie musze mowic:) a on do mnie, ale pani była raz na konsutacjach, a tu ma pani nieobecnosc to 4,5. A ja- czemu. przeciez odpowiedziałam na wszytskie pytania. Podkrelsiłam to. Bo wiedziałam, ze inni z grypu nie odpowiedzieli, moze z lewdoscia na 2 pytania. a on apo co pani piątka pani dla piate sie uczy||/ ja mowie tak A on a po co to pani bedzie miec na czole piatke? Nie. Ale uwazam, ze odpowiedziałam na wszytskie pytania a projekt mam tez na 5 juz coeniony wczesniej ( to było na raty, projekt a potem pytanie z projektu) A on usmiechnał sie i mowi: Ach baba to ma zawsze racje:P ale dało mi to do myslenia. I od tamtej pory zwisały mi piatki. dyplom na 5 w szyfladzie zalili sie inni.. teraz sie zmieniło odpady tez maja swoje branie na rynku. Kiedys nie:)

Gość no ja dopiero zaczynam
studia :D Ludzie powiedzcie jak to wyglada ... Ok ... 1 dzien to rozpoczecie roku akademickiego - wszyscy ladnie ubrani, rektor pewnie cos powie ... i co dalej ? Wszyscy gdzie się rozchodzą ? Co się wtedy dzieje ? Wiem - głupie pytanie, ale jestem pierwszakiem :D

zgłasza się pirszoroczna 🖐️ jestem posraniutka:O u mnie inauguracja roku akademickiego jest w czwartek a w poniedziałek zaczynają się zajęcia

Gość diupa
napiszcie cos:) ja tez jestem pierwszakiem :P mam spotkanie z dziekanem 21 wrzesnia a pozniej mam miec jakies wykłady tego dnia .Czyli rok akademicki zaczyna sie w tym roku wyjatkowo 21.o9 czy tylko ja tak mam?

Gość no ja dopiero zaczynam
Data rozpoczecie roku zalezy od uczelni ...

zgadzam się :O :O :O :O :O :O :O od czerwca praktycznie ludzi nie musiałem oglądać :) a teraz znowu :O :O :O :O :O i nie żebym mi ktoś przeszkadzał sam idea jest straszna :O :O :O :O :O