Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona 25

Jak się wyleczyć z miłości?

Polecane posty

Gość zagubiona 25
Olencja

Gość zagubiona 25
mieszkajac sama wpadlabym chyba w depresje nie chce mieszjkac z rodzicami ale chyba tak lepiej...nie chce byc samotna :(tesknie za nim mieszkalam, wczesneij z nim

Gość zagubiona 25
niebieski77 miłego wieczoru..

zagubiona 25 Taki sie zapowiada :) Korzystam z tych paru dni urlopu mialem odpocząć od tej gonitwy a wróce chyba bardziej zmęczony niz przed :/ A co u Ciebie słychać? Miłego :)

Ja też mieszkałam wcześniej z nim i co z tego? Teraz mieszkam z pewna miłą Panią, doświadczona juz i jest ok.

Gość zagubiona 25
niebieski77 A u mnie, jakos leci, z dnia na dzień. Tylko tyle, mało sypiam, duzo pracuje, czasem jescze za dużo myśle, on często do mnie pisze, boli, chyba to jeszcze bardziej w tej sytuacji boli niz jego milczenie. On nie pozwala o sobie zapomnieć. Chce tylko brać...chce czuc moja milosc, choc wie ze nigdy jzu razem nie bedziemy. To egoista? Boli, bo ciagle tęsknie i ciagle kocham pozdrawiam Cie serdecznie. Olencja niestety ja nie potrafiłabym meiszkac z kims obcym, perspektywa takiej przyszłości do czego doprowadza? :( z kims bliskim jak najbardziej...a tak tylko łzy..i tęsknota

Jakiej przyszlosci? Ja nie zamierzam mieszkac z ta osoba przez najblizszych kilka lat! Jedynie przez rok, dopoki nie zaoszczedze wystarczajaca ilosc kasy:)

zagubiona 25 🌼 na poprawe humoru, żebyś przestała tyle myśleć o nim i odnalazła tego przy którym będziesz zawsze -> :) Miłego.

Gość zagubiona 25
niebieski...

zagubiona 25 Godzine temu je odwołała. Zostałem sam z bukietem z 18 róż. Nawet nie wiem komu je dac. Nie chce jej wiecej widziec :(