Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKŁOPOTANA19

ISOTREX CZY ISOTREXIN?co skuteczniejsze???

Polecane posty

Gość ZAKŁOPOTANA19

Prosze pomóżcie mi co jest bardziej skuteczna na trądzik z tych dwóch preparatów???stosowałam juz chyba wszystko oprócz nich,nie ważne czy bedę miałą suchą skórę ważne jest to żebym pozbyła się tego pskudztwa,nie pomógł mie nawet duac który jest tak wspaniały jak słyszałam,musiałam go odstawić po miesiącu bo bardzo bolała mnie wątroba(żle znoszę klindamycynę:() bardzo proszę o pomoc>

Gość hepp
isotrex jest silniejszy - tak mówił dermatolog... ja różnice odczułam niewielką między nimi ale jednak isotrex jest troszke skuteczniejszy. Niestety musze Ci powiedzieć że lepiej działa na mnie narazie Duac niż te dwa razem wzięte...

Gość ZAKŁOPOTANA19
dziękuje Ci bardzo:)ja duac brałam miesiąc poprawy żanej nie było moż trochę przebarwienia się zmniejszyły buzi też mi nie wysuszył jak mi się swieciła tak się swieci a tego bardzo nie lubie noi musiałąm go dostawic bo mnie juz bardzo wątroba bolała od klindamycyny bo żle ją znoszę więc duać jest dla mnie spalony na dzię używam brevoxylu on jeszcze troche przywraca mi nadzieję w skuteczne maści ale musze jeszcze spróbować czegoś innego a differin,skinoren,benzacne duac,aknemycin,dermaknel,davercin itp to mi niestety nie pomogło:(

Gość ZAKŁOPOTANA19
musze dodoać jeszcze że brałam tetracykline ok8 miesięcy ,diane 35 ok 4 lat z przerwami pomogło ale tymczasowo po odstawieniu powrót niestety,brałam dromin,metronidazol,teraz humavit różne vitaminy i nic nie pomaga:(

Gość hej a probowalas brevoxyl

Gość ja bralam dianeisotrex i mnos
two innycha ntybiotykow i tym podobnych i teraz mam 2 tyg brevoxyl,jest super,mysle ze za miesiac to juz nic nie bede miala,nie dosc ze pory sie ladnie zamykaja to jeszcze nic nowego nie wyskakuje

Gość ZAKŁOPOTANA19
brevoxylu uzywam caly czas juz od kilku lat na dzien a na noc miałam duac a teraz bede miałą isotrex jednak na niego się zdecydowałam i kupiłam dzisiaj zobaczymy jakie bed ą efekty

Gość biorę isotrex
Hej, biorę iso od miesiąca i poprawa jest niesamowita. Radzę spróbować. Wcześniej nie pomogły mi żadne antybiotyki ani Diane. Nie miałam bardzo dużego trądzika, ale wieczne niedoskonałości, rozszerzone pory. Nie mogłam ruszyć się z domu bez makijażu. Iso czyści twarz z askórników i pryszczy. ja jestem b zadowolona. Nie wiem tylko jak długo będę musiała używać i czy poprawa jest na stałe.

Gość mi strasznie wysuszył skore
isotrex lepszy , isiotrexin zawiera erytromycyne a na nia bakterie uodparniaja sie po 2 tyg :O

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp