Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pink-girl

Pomocy co jest nie tak!!!!!

Polecane posty

Gość Pink-girl

Witajcie jakiś miesiąc temu Kochałam sie z chłopakiem oczywiście w prezerwatywach , a mój okres spóźnia sie już ponad 2 tygodnie ( ostatni okres był 8 Sierpnia i powinnam dostać 8 września ....) musicie przyznać to nie jest normalne ... prawda ? Ale czytam wasze forum i poszłam do apteki Kupiłam raz test i nic uff na 2 dzień poszłam i kupiłam znowu i znowu nic ... czemu nie mam okresu ? Czy jest możliwe ze testy sie pomyliły ? A poz tym mam jakieś strupki na pupie ... Proszę pomóżcie strasznie sie boje ...

Gość jhlfkk
Ja myślę, że powodem jest stres :) Też tak miałam. Spóźnił się mi 2 tygodnie :o. Byłam pewna, że jestem ciąży i już planowałam co to dalej będzie :D

Gość Pink-girl
Znaczy sie nie ma jeszcze 2 tygodni ... jest 9 dni ale to już coś czy to może być choroba? związana z tymi strupkami?

Gość Pink-girl
Proszę pomóżcie Mi!

Gość jhlfkk
9 dni to nie tak dużo. Stresujesz się i hormony nawalają. Jak okres nie przyjdzie po 3 tygodniach idź do lekarza.

Gość jhlfkk
To raczej ze strupkami nie ma nic wspólnego.

Gość vvxcxcxv
myslicie ze mozeiec wplyw dieta? jem teraz mniej, wlasciwie z przewaga owocow i warzyw, schudlam z 2 kg w krotkim czasie...i okres mi sie spoznia juz kolo 2 tygodni... tydzien przed planowanym mialam 2 dni plamienia i tyle :( myslalam ze to 1 dni okresu a tu nic... dodam ze bylam w hiszpanii,moze wplynela tez zmioana klimatu?

Gość Pink-girl
wiec poczekam:) jeszcze na to ... a jak coś to pójdę do ginekologa Ps czy test ciążowy może sie pomylić 2 razy ?

Gość Pink-girl
I jak myślicie testy ? mogą zawieść ? Cy trzeba mieć pecha? I jakie znacie choroby ? które opóźniają okres ?