Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjacynta 22

Jaki kolor włosów mi pasuje ?

Polecane posty

Gość hjacynta 22

Mam szare kolor oczu z jasną oprawą, dość jasne brwi, jasną karnację i twarz lekko czerwonawą z przebarwieniami po trądziku rozszerzonymi porami skóry, zaskórnikami. Mój naturalny kolor włosów to taki jasny brąz wpadający w rudy. Jak dla mnie ohyda :o chcę się pozbyć tego rudego odcienia włosów, ale po każdej farbie wcześniej, czy pózniej ten rudy się przebija :o

Gość hjacynta 22

Gość Przyciemnij
włosy na czekoladę mleczną,farba wiadomoze po jakimś czasie bleknie i trzeba farbowac zowu!

Gość myslę ze jakiś zimny odcień
do takiej karnacji

Gość hjacynta 22
zimny to znaczy jaki ?

Gość aish
rudy zawsze będzie trochę wychodził, ale w połączeniu z jakimś brązem może całkiem ładnie wyglądać ;)

Gość hjacynta 22
Tylko ja chcę się wyzbyć tego rudego odcienia całkowicie :( Pewnie , żeby to zrobic muszę zastsosowac albo radykalnie ciemy, albo jasny odcień.

Gość aish
no łatwo na pewno nie będzie, bo sama przez to właśnie przechodzę... z taką różnicą, że ja sama sobie wcześniej ufarbowałam włosy na rudo, więc tak jakby mam to na własne życzenie ;) teraz też wymysliłam, że będę brunetką, ale wszystkie znajome fryzjerki mi powiedziały, że na raz tego rudego się nie pozbędę... tak więc ciebie pewnie też to czeka ;) ale myslę że po dwóch farbowaniach kolor będzie juz taki, jaki chcesz. i wcale nie musisz tak radykalnie zmieniać koloru,wystarczy tylko zainwestować w dobrą farbę i poprosić kogoś, żeby ci równo ją rozprowadził :)

Gość gdgdgg
aish brunetka już byłam :D ale do mojej karnacji taki kolor nie bardzo pasuje :) i co by tu duzo gadac..postarza. Zastanawiam się nad pasemkami blon, albo jakis popielaty blond. Farbowałam już włosy na różne odcienie brązu i juz po 3 tygodniach farba jakby się zmywała i przebijał się rudy:o rudy niestety podkresla czerwień na twarzy. aish a jaką masz karnacje ?

Gość hjacynta 22
To wyżej to ja ;)

Gość aish
ja mam bardzo jasną cerę, ale w ciepłym odcieniu, oczy szaro-zielone, a włosy naturalne to jakby połączenie kasztanowego z popielatym blondem, taki pomieszany kolor ;) o, ale skoro masz jasne brwi, to możesz spróbować z kolorem odrobinę ciemniejszym od nich, wtedy powinno ładnie wyglądać ;) u mnie farba też dosyc szybko się wymywa z włosów...:(